Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Rihannas speciella stövlar delar internet

17 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Världsstjärnan Rihanna är känd för att alltid ligga i framkant när det kommer till mode och trender.
Nu har hon visat sig ute i ett par unika stövlar som får många att höja på ögonbrynen.
Här är artistens speciella modeval som delar internet.
Annons
VIDEO: Dramat kring Rihanna och ASAP Rocky - det här har häntBrand logo
VIDEO: Dramat kring Rihanna och ASAP Rocky - det här har hänt

Rihanna är inte bara en av världens bäst säljande artister, hon är också sminkmogul och trendsättare. Med sitt skönhetsmärke Fenty beauty har hon lyckats bli dollarmiljardär utan arvspengar, och har blivit en stor ikon i både sminkbranschen så väl som underhållningsbranschen.

Under sin karriär har artisten ofta varit banbrytande med sina modeval och kläder, både på scen och på röda mattan. Rihanna har flera år varit den som väckt mest uppmärksamhet på den välbevakade Met-galan, där många nog minns hennes enorma guldsläp och hennes glammiga påve-outfit.

Annons

I maj blev Rihanna mamma för första gången, när hon födde sitt och pojkvännen Asap Rockys barn. Den senaste tiden har paret lämnat bebisbubblan emellanåt för att gå ut på dejt, och det var när Rihanna och Asap sågs ute på restaurangen Emilio's Ballato i New York som stjärnan kom i en outfit som fick många att höja på ögonbrynen.

Rihannas speciella boots

Rihanna valde en kort svart kjol med en vit t-shirt över, som hon matchade med ett uppseendeväckande skoval. Umbrella-artisten hade till det valt ett par lårhöga och pösiga stövlar med spetsig tå, som på långt håll ser ut som ett par pösiga byxor – trots de höga augusti-temperaturerna på Manhattan.

Skorna är gjorda av märket Y/Project boots och hör till märkets vår och sommar-kollektion för 2023 – Rihanna är alltså minst sagt före sin tid med de överdimensionerade bootsen.

Annons
SE OCKSÅ: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looksBrand logo
SE OCKSÅ: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
Annons