VIDEO: Dramat kring Rihanna och ASAP Rocky - det här har hänt
0:47

Efter reklamen: VIDEO: Dramat kring Rihanna och ASAP Rocky - det här har hänt

(0:47)

Slå på ljud

Rihanna är inte bara en av världens bäst säljande artister, hon är också sminkmogul och trendsättare. Med sitt skönhetsmärke Fenty beauty har hon lyckats bli dollarmiljardär utan arvspengar, och har blivit en stor ikon i både sminkbranschen så väl som underhållningsbranschen.

Under sin karriär har artisten ofta varit banbrytande med sina modeval och kläder, både på scen och på röda mattan. Rihanna har flera år varit den som väckt mest uppmärksamhet på den välbevakade Met-galan, där många nog minns hennes enorma guldsläp och hennes glammiga påve-outfit.

5 populära sorters kläder som kan vara dåliga för hälsan

I maj blev Rihanna mamma för första gången, när hon födde sitt och pojkvännen Asap Rockys barn. Den senaste tiden har paret lämnat bebisbubblan emellanåt för att gå ut på dejt, och det var när Rihanna och Asap sågs ute på restaurangen Emilio's Ballato i New York som stjärnan kom i en outfit som fick många att höja på ögonbrynen.

Rihannas speciella boots

Rihanna valde en kort svart kjol med en vit t-shirt över, som hon matchade med ett uppseendeväckande skoval. Umbrella-artisten hade till det valt ett par lårhöga och pösiga stövlar med spetsig tå, som på långt håll ser ut som ett par pösiga byxor – trots de höga augusti-temperaturerna på Manhattan.

Fem roliga modedetaljer från Köpenhamns modevecka

Skorna är gjorda av märket Y/Project boots och hör till märkets vår och sommar-kollektion för 2023 – Rihanna är alltså minst sagt före sin tid med de överdimensionerade bootsen.

MAPE
SE OCKSÅ: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
1:11

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

(1:11)

Slå på ljud
Mest läst