Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Veckans bästa modenyheter – 14 romantiska favoriter att bära hela sommaren

24 maj, 2024 
AvCecilia Persson
FotografEllos
Romantiska modenyheter sommaren 2024
Sommar och sol ökar suget efter romantisk design och vackra inslag av blommor och dekorationer. Vi har samlat veckans 14 bästa modenyheter som alla bidrar till en vacker sommarstil.
Annons
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesternaBrand logo
Femina stylar #2 – Tre looks som är perfekta för sommarfesterna

Trots att vi fortfarande är inne i maj månad så har hägsommartemperaturerna redan gjort sitt intåg, och vi njuter för fullt. Det innebär också att det är hög tid att se över sommargarderoben om du inte redan har gjort det, och fundera över vilken stil och vilka nyckellooks du vill satsa på i sommar. Kanske har du redan hunnit plocka fram alla sommarkläder och stuvat undan varma jackor och tröjor som du inte kommer att använda på ett tag?

Veckans modenyheter – 14 köp med romantisk design

För dig som har identifierat några behov eller luckor i din sommargarderob, eller bara är ute efter lite ny inspiration till din sommargarderob, har Feminas shoppingredaktör samlat 14 stilsäkra modenyheter med romantisk touch.

Annons

1. Broderad blus, Ellos

En så vacker krämvit blus med en härligt somrig design. Den har en avslappnad passform, ett vackert ljusblått broderat mönster och dekorativa knytband, samt volangdetaljer vid ärmarna. Passar perfekt med jeansshortsen eller jeanskjolen i sommar! ANNONS Se mer och köp blusen här.

Broderad blus med volanger från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

2. Stråväska, Ganni

En riktigt snygg variant av den klassiska stråväskan! Den här väskan i raffia har handtag och detaljer i skinnimitation, vilket gör att den ser riktigt lyxig och exklusiv ut och platsar i vilket festligt sammanhang som helst. ANNONS Se mer och köp väskan här.

Annons
Raffiaväska med skinndetaljer från Ganni
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

3. Blommig klänning, Dobber

En perfekt sommarklänning! Den här vita klänningen är vadlång och pryds av ett mönster med blå blommor. Den har korta fjärilsärmar och en fin knyteffekt i ryggen, ANNONS se mer och köp klänningen här.

Blå och vit blommig klänning från Dobber
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Annons

4. Sandaler, & Other Stories

Ett par tidlösa sandaler med elegant design går att matcha med allt i sommargarderoben, från omlottklänningen till linnekostymen. Dessa sandaler i läder finns i flera olika utföranden som passar alla stilar. ANNONS Se mer och köp skorna här.

Svarta sandaler från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

5. Matchande set, Stylein

Ett snyggt matchande set med över- och underdel kommer att lösa många klädsituationer i sommar. Det här somriga setet med shorts och skjorta kommer i den perfekta blå nyansen och pryds av tunna vita ränder. Det är den ultimata outfiten i sommar till stranden eller det avslappnade semesterhänget, och plaggen är dessutom enkla att styla med annat i basgarderoben. ANNONS Se mer och köp skjortan här. Shortsen med vid passform och hög midja ANNONS hittar du här.

Annons
Matchande set med ljusblå skjorta och short från Stylein
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

6. Enaxlad baddräkt, Cos

Den tidlösa baddräkten är ett perfekt basplagg på sommaren då den inte bara kan användas vid bad utan också som topp med kjol, byxor eller shorts. Den här svarta baddräkten har en trendig enaxlad design som kommer att vara lika stilsäker under kommande säsonger. ANNONS Se mer och köp baddräkten här.

Svart enaxlad baddräkt från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

7. Bohemisk kjol, Ellos

Sommaren 2024 ser vi mycket av vita maxikjolar i den här bohemiska modellen. Just denna långa kjol har våder som ger en drop waist-effekt som är riktigt populär just nu. ANNONS Se mer och köp kjolen här.

Annons
Vit lång maxikjol från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

8. Väska med blommor, & Other Stories

Den klassiska stråväskan är som sagt ett givet val under sommarmånaderna, men det finns andra fina alternativ som är extra bra den här säsongen – inte minst dessa väskor i bomullscanvas, som pryds av en vacker stor blomma. Kombinera dem med en i övrigt minimalistisk look eller matcha den lilla med en vacker klänning till fest. ANNONS Se mer och köp väskorna här.

Beige väska i bomullscanvas från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

9. Blommig bikini, Newbie Woman/Kappahl

En vacker bikini med en romantisk design som kommer att bli så fin i sommar. Den har ett småblommigt mönster och har volangdetaljer på bikinitoppen samt på axelbanden. Bikinitrosorna är i klassisk modell med halvhög midja. ANNONS Se mer och köp bikinitoppen här. ANNONS Bikinitrosan hittar du här.

Annons
Romantisk blommig bikini från Newbie Woman
Klicka på bilden för att komma direkt till bikinin.

10. Klänning med broderier, Bubbleroom

Broderie anglaise är något som verkligen hör sommaren till och som vi vill bära på allt från toppar och shorts till klänningar, som den här fina varianten. Den är gjord i en vadlång skjortklänningsmodell och har knappar hela vägen fram, knytning i midjan och en underklänning som gör att den inte är genomskinlig. ANNONS Se mer och köp klänningen här.

Vit skjortklänning med broderie anglaise från Bubbleroom
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Annons

11. Matchande set, Lindex

Det här setet har en riktigt vacker design med ett mönster av rosa rallarros och består av en tunika och ett par vida byxor. Allra snyggast är delarna tillsammans, men det går lika bra att bära byxorna med en annan överdel och tunikan som den är eller med ett par shorts. ANNONS Se mer och köp tunikan här. ANNONS De vida byxorna hittar du här.

Matchande set med tunika och byxor med rosa blommor från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

12. Randig t-shirt, Ellos

En tidlös randig t-shirt går aldrig ur tiden och fungerar till alla tillfällen. Den här t-shirten med ränder i en snygg blå nyans gör sig lika bra med de trendiga capribyxorna eller shortsen vid havet som med vita jeans på kontoret. ANNONS Se mer och köp t-shirten här.

Annons
Blå och vit randig t-shirt från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till t-shirten.

13. Sandaler, Arket

Dessa lädersandaler i en snygg mörkbrun nyans har en tidlös design som håller över tid, och som är lika snygg till klänningen som till jeans i sommar. ANNONS Se mer och köp skorna här.

Bruna skinnsandaler med remmar från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

14. Matchande set, Kappahl

Det här snygga setet med linne och matchande byxa har en avslappnad passform som är skönt i värmen, och är dessutom riktigt stilsäkert. ANNONS Se mer och köp linnet här. ANNONS De vita byxorna hittar du här.

Annons
Vitt matchande set med linne och luftiga byxor från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.
Annons
Annons