1:14

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina – knepen som ger föryngrande effekt

(1:14)

Slå på ljud

Alla modeintresserade – och även de flesta som är helt ointresserade av kläder och mode – har minst ett par jeans i garderoben. Det allsidiga plagget är ett självklart plagg i vardagen, men går också att klä upp för en festligare look.

I dag är det ofta dyrt med jeans, speciellt om du vill köpa kvalitativa märkesjeans. Men du behöver inte lägga stora summor pengar på denim för att ge dina jeans en exklusiv look.

Modeprofilen Fashion Mom på sociala medier-appen Tiktok delar med sig av sina bästa tips för att förhöja dina vanliga jeans.

– Denim är så dyrt nu för tiden, det kan vara bland de dyraste plaggen i garderoben, säger hon i ett Tiktok-klipp som The Sun har plockat upp.

Modeexperten: Klädmissarna som gör att du ser äldre ut

Knepen för att få jeansen att se dyrare ut

För att visa att det går att uppnå en exklusiv look med billigare jeans använder hon ett par från klädkedjan Zara som exempel. Jeansen kostar bara några hundra kronor, men det går att få dem att se mycket dyrare ut.

– Här är några enkla stylingtips för att förhöja dem och få dem att kännas riktigt dyra, säger hon.

Sommarens modemisstag gör stilen oglamourös

Vilka är tipsen då? Det första är enkelt – att matcha jeansen med en krispigt vit skjorta.

– Det ser rent, krispigt och redan väldigt elegant u, konstaterar hon.

Hon matchar sedan med ett par eleganta pärlörhängen och ett svart bälte, som både kompletterar outfiten, och också markerar hennes midja mer. Till slut toppar hon det hela med ett par stora solglasögon.

Klippet med stylingtipsen har setts över 340 000 gånger.