Katie Holmes inspirerar med sin glammiga med avslappnade stil.
Det bästa säsongslösa modet - plagg som funkar året runt
0:22

Efter reklamen: Det bästa säsongslösa modet - plagg som funkar året runt

(0:22)

Slå på ljud

Stilsäkra Katie Holmes brukar ha fingertoppskänsla när det kommer till styling – särskilt när det gäller att bära klassiska basplagg och matcha dem på ett sätt som gör att hon ser väldigt chic ut. När hon i dagarna var på väg till ett mode-event i New York kunde vi se henne i ännu en outfit som stylats på ett snyggt och smart sätt. Genom att balansera sin outfit med en enkel vit t-shirt upptill och en guldskimrande ankellång kjol och silverpumps nedtill gjorde hon en perfekt avvägning mellan uppklätt och nedklätt. Det är just tack vare den balansen hon så ofta lyckas få till sina snygga outfits som känns lika avslappnade som glamourösa. Och den modemedvetna skådespelaren hyllas nu för sin snygga styling av den klassiska vita t-shirten. Daily Mail skriver att hon ser fantastisk ut, medan Glamour menar att det är just mixen av metallic i kombination med Holmes enkla vita t-shirt som gör att looken känns fräsch. Även InStyle hyllar stilen och förklarar att nyckeln till att hon lyckas mixa två olika metallic-nyanser är just kombinationen med den vita, enkla t-shirten som har visat sig vara säsongens garderobshjälte.

Katie Holmes i snygg stil med guldkjol och vit t-shirt.

Katie Holmes gör en perfekt avvägning mellan avslappnat upptill och uppklätt nedtill.

Foto: TT
Katie Holmes hyllas för sin snygga styling av den vita t-shirten.

Den guldskimrande kjolen från Max Mara matchades med en enkel vit t-shirt.

Foto: TT

Den vita t-shirten passar till allt och kan bäras året runt och har därför en given plats i garderoben. Så de flesta av oss har förmodligen redan en eller kanske flera enkla vita t-shirtar där hemma. Kanske känns den som en stapelvara som passar bäst till vardags, men genom att istället matcha den med en glänsande kjol och eleganta skor passar den precis lika bra vid festliga tillfällen. Vill du ha mer inspiration till hur du kan styla din klassiska t-shirt nu när sommaren tagit slut? Här är fler snygga sätt att bära det enkla basplagget i höst.

Prinsessan Madeleines hyllade modeval – trendigare än någonsin

1. Till byxor och kavaj

Att bära t-shirt istället för skjorta under kavajen gör att stilen genast känns mer avslappnad. Och få saker är ju så snyggt som en fräsch vit t-shirt och en välsittande kavaj. Det här är en tidlös look som funkar i alla lägen.

Tidlös look med rutig kavaj, svarta byxor och vit t-shirt.

Den vita t-shirten passar utmärkt att bära under en kavaj.

Foto: TT

2. Till en färgstark kappa

Tycker du om att bära färg? Kanske har du investerat i en höstkappa i en härligt färgsprakande nyans? När du har ett ytterplagg som kräver sin uppmärksamhet kan det vara smart att matcha med någon enkelt och nedtonat plagg under. Flera starka färger kan också vara ursnyggt, men det är betydligt mer svårmatchat. Så varför inte satsa på en vit t-shirt och låta din snygga kappa få stå i fokus?

Darja Barannik i snygg lila kappa som matchas med en enkel vit t-shirt.

Matcha en iögonfallande kappa med en enkel vit t-shirt.

Foto: TT

Experten guidar – så lyckas du med jobbstilen

3. Till en väst

Västen är ett supertrendigt plagg som vi har sett mycket av nu i sommar då den oftast har burits som den är, utan något under. Men nu i höst adderar vi några extra lager och bär den gärna tillsammans med en t-shirt under och en kavaj eller kappa över för en mer påklädd look.

Den trendiga västen matchas på ett snyggt sätt med en enkel vit t-shirt.

Västen är ett trendplagg som gärna kan bäras med en vit t-shirt under nu i höst.

Foto: TT

4. Till fuskpälsjackan

Även den lurviga fuskpälsjackan blir snygg att matcha med något avskalat och enkelt. Satsa därför på en klassisk vit t-shirt och ett par byxor i trendigt vid modell så har du en riktigt snygg look funkar hela hösten.

Gilda Ambrosio i en beige look som kombineras med en klassisk vit t-shirt.

Stilsäkra Gilda Ambrosio matchar sin beige look med en klassisk vit t-shirt.

Foto: TT
Mest läst