Artikeln innehåller reklamlänkar
Tre street style-bilder på kvinnor i helsvart.

Tre är en trend – satsa på svart i sommar! Foto: TT

0:55

Efter reklamen: 5 smarta tips på hur du packar semesterväskan

(0:55)

Svart är kanske inte den mest klassiska sommarnyansen men det är egentligen då den är som allra snyggast! När det är ljust ute känns det inte lika deppigt med mörka kläder och svart är dessutom superfint till solkysst hy. Vad väntar du på, bär svart redan idag!

Maxiklänningen

Svart maxiklänningen med tunna axelband utgör en perfekt sommarklänning. Klänning från Arket. Lär mer och köp klänningen här! (länk till Arket)

10 Kändisar som designers vägrat klä genom åren

Sandaler

Platta sandaler hör sommaren 2021 till och fungerar till allt! Sandaler från Acne. Läs mer och köp sandalerna här! (länk till Wakakuu)

Sportiga baddräkten

En minimalistisk baddräkt är lika snygg i badet som till jeans på stan med en uppknäppt skjorta över. Baddräkt från Cos. Läs mer och köp skjortan här! (länk till Cos)

Klänning med puffärmar

Romantiskt och svart blir en perfekt kombination! Klänning från And other stories. Läs mer och köp klänningen här! (länk till & Other Stories)

Maxikjol

En vid, svart kjol är supersnyggt till din favoritskjorta eller en enkel t-shirt. Kjol från Carin Wester. Läs mer och köp kjolen här! (länk till Åhléns)

Jill Bidens svar – efter kritiken mot hennes klädval

Linnebyxor

Linne är utan tvekan sommarens material. Ett par svarta linnebyxor i vid modell är helt rätt! Linnebyxor från H&M. Läs mer och köp byxorna här! (länk till H&M)

Vardagstoppen

Ribbad topp med spetsdetaljer passar utmärkt till dina favoritjeans. Topp från Lindex. Läs mer och köp toppen här! (länk till Lindex)

Miniväskan

En snygg påsväska i mindre modell funkar till de flesta outfits. Väska från Little Liffner. Läs mer och köp väskan här! (länk till Wakakuu)

Minimalistiska skjortan

En enkel skjorta i svart är alltid ett bra val och en bra bas i garderoben. Skjorta från Cos. Läs mer och köp skjortan här! (länk till Cos)

Romantisk blus

Blusen med stora puffärmar ger en härlig bohem-touch och passar utmärkt med utsvängda jeans eller över baddräkten som en cover-up. Blus från Wera. Läs mer och köp blusen här! (länk till Åhléns)

Spana in sommarens tidlösa smycken – 10 shoppingtips i guld och silver