Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Säsongens 14 finaste toppar – spana in dem här

04 nov, 2020 
AvLisa Nilsson
När kylan och mörkret kryper närmare blir det lätt att vi bylsar på oss mer kläder, eller kanske gömmer oss i samma mysiga tjocktröja hela vinterhalvåret. Men våga klä upp dig och välj några av våra favoriter av säsongens snyggaste toppar.
Annons
6 Julklappstips under pandemin 2020Brand logo
6 Julklappstips under pandemin 2020

Vem älskar inte att fylla upp sin garderob med härliga tjocktröjor när vinterhalvåret närmar sig? Ja, vi tycker också att det är underbart. Men vi tycker att det finns goda anledningar till att klä upp sig med en snygg topp som inte bara går i höstens mörka toner. Flera av dem går alldeles utmärkt att ha under en tjocktröja – eller varför inte under en härlig höstkappa?

Vi har valt ut 14 snygga toppar du kan bära hela säsongen – vardag som coronasäkert festtillfälle.

Omlottblusen är alltid en favorit och även den här svarta blusen med ett snyggt band i midjan. Klicka hem den här. (reklamlänk)

Ljusgul topp i silke med struktur och något puffiga ärmar samt åtsmitande kring handleden. Här (reklamlänk)hittar du den.

Annons

Skapa lite struktur till din överdel med en skjorta i läder – den blir snygg med en långärmad tröja under i vitt eller med en färgklick. Skjortan hittar du här. (reklamlänk)

Den här härliga överdelen får en att drömma om Monets vackra trädgård. Nu när vi inte kan resa som vanligt kan du istället köpa drömmen och bära den – blusen hittar du hos Åhléns. (reklamlänk)

Annons

Plocka på dig höstens mörkgröna färger med den här skjortan från & Other stories. (reklamlänk)

Vi fullkomligt älskar den här toppen med ballongärmar från Arket – den kan du klicka hem här. (reklamlänk)

Mörkret kommer att ligga över oss en tid framöver, då behöver man lysa upp vardagen med lite färg. Då är den här överdelen ett perfekt val – den hittar du här. (reklamlänk)

Annons

Om du är lite frusen av dig så är en skjortjacka det perfekta valet i höst och vinter. Det är dessutom ett av de hetaste plaggen just nu – den blir extra snygg med polotröja under. Denna rutiga skjortjacka i ullmix hittar du hos H&M. (reklamlänk)

I höst säger vi ja till den här vinröda blusen med härliga ballongärmar och en fin krage av volang! Den kan du läsa mer om här. (reklamlänk)

Annons

Blommig topp i höstiga färger med låg polokrage, snygg till byxor som kjol. Toppen hittar du här. (reklamlänk)

Enkel topp i silke med snygg drapering vid kragen, från Ahlvar Gallery. (reklamlänk)

Perfekt vardagsskjorta i en härlig beige färg, av 100 procent linne. Den hittar du här. (reklamlänk)

Annons

Grön topp med något fyrkantig urringning, snygg till ett par kostymbyxor och kavaj. Den finns också i beige – toppen hittar du här. (reklamlänk)

Lång, finstickad, polotröja i mörkblå. Perfekt till hemmamys eller ursnygg till ett par skinnleggings eller skinnbyxor. Den kan du läsa mer om här. (reklamlänk)

Läs mer:

Annons