Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Singles Day 2023 – här hittar du butikerna som har bäst rea

02 nov, 2023 
Singles Day rea 2023
Vad är Singles Day? Vilken dag är det och vilka butiker kommer ha rea? Här reder vi ut allt du behöver veta inför en av årets största readagar – samt listar butikerna att ha extra koll på!
Annons

Årets stora readag Black Friday känner de flesta till, men redan några veckor innan dess infaller en annan dag där många butiker har rea – nämligen Singles Day. Singles Day är kanske mer okänd än Black Friday och Black Week, men även den har börjat ta mer och mer plats i Sverige under senare år.

Vad är Singles Day?

Begreppet och uppmärksammandet av Singles Day kommer ursprungligen från Kina och startade som en motreaktion till alla hjärtans dag. Med införandet av Singles Day ville man istället etablera en dag då alla singlar skulle kunna sig något extra och idag har många butiker rabatt på hela eller delar av sortimentet under dagen, både för singlar och de som är i en relation.

Streetstyle med vit kavaj, vita kostymbyxor och vit topp
Tidlösa basplagg eller spännande trender – vad kommer du att hålla utkik efter på Singles Day?

När är Singles Day 2023?

Singles Day äger alltid rum 11 november – ett datum som skrivs ut 11/11 och där de många ettorna ska symbolisera alla singlar där ute. 2023 infaller alltså Singles Day lördagen den 11 november. Tidigare år har det varit vanligt att butiker haft 11 procent rabatt på hela eller delar av sortimentet det datumet, givetvis kan både villkoren och vilket utbud som är på rea variera.

Vilka butiker har rea på Singles Day i Sverige 2023?

Här har vi samlat butikerna med mode, skönhet och inredning som vi kommer att hålla koll på under Singles Day för att fynda det som vi ändå har planerat att köpa till ett bättre pris.

&

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

S

U

V

W

Å

5 tips – så shoppar du smart på reanBrand logo
5 tips – så shoppar du smart på rean
Annons