Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: InredningMat och dryckResor

18 fina julklappstips till frun, mamma, syster, sambo eller flickvän

14 nov, 2023 
julklapp fru, syster mamma, sambo, flickvän
Om du är ute efter maxad julklappsinspiration så har du kommit helt rätt: vi har samlat 18 riktigt bra julklappstips till alla kvinnor i ditt liv – från din fru, flickvän eller svärmor till syster och mamma.
Annons

Satsa på riktigt bra och genomtänkta julklappar till din fru, flickvän, sambo eller syster i vinter! Vi har samlat 18 fina julklappstips som passar att ge bort till henne, oavsett ålder. Och du – om du är ute i god tid kan du till och med passa på att fynda många av dem till ett riktigt bra pris på Black Friday.

Julklapp till henne – bästa julklappstipsen till mamma, syster, fru eller flickvän

Från mode och skönhet till inredning och hobby – här är de bästa julklappstipsen till kvinnor i alla åldrar!

1. Presentbox, Estée Lauder

Den här lyxiga presentförpackningen är en julklapp som garanterat kommer att uppskattas! Förutom Estée Lauders mycket populära och hyllade serum Advanced Night Repair i normalstorlek innehåller den här presentboxen flera olika produkter inom hudvård och makeup. Den kommer dessutom i en snygg röd necessär som kan användas på resor eller som beautyförvaring långt efter att julen dansats ut. Läs mer och köp presentförpackningen här (reklamlänk).

Annons
Snygg presentförpackning med skönhetsprodukter från Estée Lauder att ge i julklapp till frun
Klicka på bilden för att komma direkt till boxen.

Vill du skämma bort någon med extra mycket beauty inför och under jul? Passa på att ge bort en spännande adventskalender fylld med skönhetsprodukter!

2. Örhängen, Edblad

Riktigt snygga örhängen i hoop-modell. De är guldpläterade och har stenar fram, och finns i flera storlekar samt silverfärgade. Läs mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Runda örhängen i guld med stenar från Edblad att ge till fru i julklapp
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

3. Morgonrock, Decoy

Härlig lyxig morgonrock i skön frottébomull som vi vill bära året om. Se mer och köp morgonrocken här (reklamlänk).

Annons
Beige morgonrock för dam från Decoy
Klicka på bilden för att komma direkt till morgonrocken.

Psst! Här hittar du fler lyxiga morgonrockar för dam. Du kan även spana in våra julklappstips till man som passar oavsett om det är till en make, bror eller pappa.

4. Ljuslykta, Åhléns

Snygg och trendig ljuslykta med breda ränder som blir en snygg inredningsdetalj i hemmet. Den finns i flera olika färger och mönster, se mer och köp den här (reklamlänk).

Trendig ljusblå ljuslykta med blå ränder från Åhléns
Klicka på bilden för att komma direkt till ljuslyktan.

5. Underställ, Áhkká

Ett skönt underställ är den perfekta presenten till den som älskar att vara ute och kanske utöva vintersport i kylan (eller vill börja!). Det här understället är gjort i merinoull som transporterar bort fukt och svett, samlar varm luft och dessutom inte kliar som vanlig ull kan göra. Läs mer och köp underställströjan här (reklamlänk). Underställsbyxorna hittar du här (reklamlänk).

Annons
Svart underställ för dam i merinoull från Áhkká
Klicka på bilden för att komma direkt till understället.

6. Handdukar, Lexington

Lyxiga matchande handdukar gör vardagen betydligt härligare. Dessa fina finns i många olika storlekar och färger och går att matcha på en rad olika sätt. Se fler varianter och köp handdukarna här (reklamlänk).

Lyxiga vita handdukar i frotté från Lexington
Klicka på bilden för att komma direkt till handdukarna.

7. Stickad tröja, Wera

En lyxig stickad tröja är ett säkert kort som kommer att glädja mottagaren under lång tid framöver! Den här beiga tröjan är gjord i 100 % ull och kommer att användas många gånger framöver. Ser mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Beige stickad tröja i 100 % ull för dam från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

8. Lampa, & Tradition

& Traditions sladdlösa lampa har den senaste tiden blivit riktigt populär, och det är lätt att förstå varför! Att den är sladdlös gör det enkelt att flytta runt den i hemmet under vintern, och när sommaren tar vi gärna med den utomhus under sena sommarkvällar. Dessutom finns den i många olika färger och både der matt och blank effekt, så det finns utan tvekan en variant som passar alla. Se alla varianter och köp lampan här (reklamlänk).

Batteridriven sladdlös lampa Flowerpot från & Tradition
Klicka på bilden för att komma direkt till lampan.

9. Plattång och locktång i ett, Babyliss

För den som vill kunna både platta och locka håret är den här tången från Babyliss ett riktigt bra val. Den är enkel att använda och glider enkelt över håret, samtidigt som utsidorna kan användas för att skapa vackra lockar. Läs mer och köp platt- och locktången här (reklamlänk).

Annons
Kombinerad locktång och plattång Straight & Curl Brilliance från Babyliss
Klicka på bilden för att komma direkt till tången.

10. Tofflor, Shepherd

Maxa myset med ett par riktigt sköna och varma fårskinnstofflor. De här kommer från Shepherd, som har många olika varianter och modeller, och har ett mysigt nedvikbart skaft. Se fler varianter och köp tofflorna här (reklamlänk).

Beige tofflor med fårskinn från Shepherd att ge bort i julklapp
Klicka på bilden för att komma direkt till tofflorna.

11. Väska, Wera

Den här skinnväskan är den perfekta vardagsväskan som håller länge och bara blir finare med åren. Dessutom bärs samma modell av ingen mindre än prinsessan Sofia! Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Annons
Svart rymlig vardagsväska i skinn från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

12. Pusselmatta, Tildas

Den perfekta presenten till alla som älskar att pussla! Pusselmattan rullas ut där du vill lägga pusslet och rullas sedan helt enkelt ihop när man vill pausa eller använda ytan till något annat. Läs mer och köp pusselmattan här (reklamlänk).

Pusselmatta att rulla ihop pussel i
Klicka på bilden för att komma direkt till pusselmattan.

13. Kabelstickad tröja, Dobber/Mq Marqet

Den här stickade tröjan med en vacker och vintrig kabelstickad effekt passar alla åldrar och kommer att bli ett favoritplagg i vintergarderoben. Tröjan finns även i rött, se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Vit kabelstickad tröja för dam från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

14. Mortel, Åhléns

Rejäl och robust stor mortel i granit på fot, som dessutom blir ett snyggt inslag i köket. Se mer och köp morteln här (reklamlänk).

Mortel i granit från Åhléns att ge i julklapp till henne
Klicka på bilden för att komma direkt till morteln.

15. Aktivitetsarmband, Fitbit

En smartwatch gör vardagen roligare när det går att spåra allt från aktivitet till hjärtslag. En julklapp som garanterat kommer att motivera till mer rolig aktivitet! Läs mer och köp bandet från Fitbit här. (reklamlänk)

Annons
Svart smartwatch/aktivitetsarmband från Fitbit
Klicka på bilden för att komma direkt till smartwatchen.

16. Pyjamas, Ellos

En mysig pyjamas är en julklapp som kommer att användas massor under mellandagarna och resten av vintern – särskilt om den är så här snygg! Den röd pyjamasen består av en klassisk pyjamasskjorta och raka, vida byxor i satin. Den finns även i svart samt en beigerutig variant. Se mer och köp pyjamasen här (reklamlänk).

Röd pyjamas i satin för kvinna från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till pyjamasen.

17. Beauty Flash Balm, Clarins

Clarins klassiska Beauty Flash Balm är en favorit hos många då den genast piggar upp huden och ger den mer lyster och glow. Den är dessutom perfekt att använda som bas innan makeupen. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Beauty Flash Balm från Clarins att ge bort i julklapp till fru
Klicka på bilden för att komma direkt till krämen.

18. Spadag, Kosta Boda

Om du vill lyxa till det ännu mer så är en härlig spa-dag helt rätt väg att gå! Hos Great Days finns många olika spa-upplevelser på olika platser i landet, som den här spa-dagen på Kosta Boda Art Hotel. Läs mer och boka, samt se fler erbjudanden, här (reklamlänk).

Spa-dag på Kosta Boda Art Hotel att ge bort i julklapp
Klicka på bilden för att komma direkt till spa-erbjudandet.

Se mer:

Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minnsBrand logo
Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minns
Annons