Så stylar du den vita skjortan – på tre enkla sätt med Emma Danielsson
2:27

Efter reklamen: Så stylar du den vita skjortan – på tre enkla sätt med Emma Danielsson

(2:27)

Slå på ljud

Många drömmer om att ha stora bröst, men för de som har det kommer bysten med vissa utmaningar. När man klär sig sitter kläderna kanske på ett annat sätt än på personer med mindre bröst, och det kan vara svårt att hitta kläder som passar perfekt.

Här är bra tips att tänka på till nästa shoppingtur för att framhäva dina bröst på snyggast sätt!

Tänk omlott

Har man en större byst är omlottskärning på tröjor och klänningar riktigt smickrande. Det framhäver både brösten och midjan, och är dessutom både snyggt och bekvämt.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Markera dekolletaget

En topp eller klänning som framhäver dekolletaget kan både vara smakfullt och sexigt samtidigt.

Vackraste Golden globe-klänningarna genom tiderna

En formsydd topp är din bästa vän

Testa klänningar, toppar och bodys i spandexliknande eller finstickade material som är kroppsnära. De adderar ingen extra volym kring bysten och ger en snygg timglasfigur.

Hitta den perfekta skjortan

Att hitta en skjorta som sitter riktigt bra kan minst sagt vara en utmaning om man har stora bröst – antingen är skjortorna för stora eller så glipar de vid brösten. Men hittar du en skjorta som sitter riktigt snyggt och bra så kan det sedan rädda vilken outfit som helst.

V-ringat är smickrande

En tröja med v-ringning är smickrande för större bröst!

5 lyxiga drömköp – och budgetkapen som fixar stilen

Styla med en knytblus

Var du en av alla personer som började ha knytblus till stöd för Sara Danius för några år sedan? Då är det bara att plocka fram den igen. En höghalsad knytblus skapar en smickrande form tillsammans med byxor eller kjol med hög midja – speciellt om man inte känner för att ha urringat.

Silke är din vän

Kläder i siden eller silke är alltid smickrande – tygets fall gör att plaggen draperas snyggt utan att gör att man ser större ut än vad man är.

Källa: Harper's bazaar.

Mest läst