Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Soraya Lavasanis bästa råd från TV4-stylisten: ”Inte gömma mig”

30 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Soraya Lavasani.
Som programledare för Nyhetsmorgon syns Soraya Lavasani regelbundet i tv-rutan, och får hjälp av stylister och sminköser.
Nu berättar hon om det bästa rådet hon fått från klädexperterna som hjälper henne med alla snygga outfits hon bär i TV4.
– För mig har det varit att omfamna mina kurvor och inte gömma mig, säger Soraya Lavasani till Femina.
Annons
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisternaBrand logo
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisterna

Soraya Lavasani är en av TV4:s mest omtyckta Nyhetsmorgon-programledare, och tittarna är vana vid att se henne i snygga och ofta färgglada kläder i tv-rutan. Även på röda mattan plockar programledaren fram sitt glammiga jag, och på Kristallengalan valde hon en hellång glitterklänning, med lite hjälp från stylisten Niklas Berglind.

– Jag kan inte så mycket om kläder men jag vill gärna vara fin. Det här är en klänning från Adoore som jag känner mig jättefin i. Så jag är glad att det finns proffs som kan ta hand om en, säger Soraya Lavasani till Femina på galan.

Annons
Rania Shemoun Olsson, Soraya Lavasani och Carolin Björnerhag.
TV4-kollegorna Rania Shemoun Olsson, Soraya Lavasani och Carolin Björnerhag på Kristallengalan.

Soraya Lavasani om att omfamna sina former

I samband med galan publicerade Niklas Berglind en bild på vännen och klienten, och konstaterade att hon låter honom bestämma en del.

”Hon är rak, tydlig och vet exakt vad hon vill, oftast. Iaf nästan. Ibland dock överlåter hon besluten till människor som faktiskt arbetar inom skrån där hon egentligen inte är särskilt intresserad men hennes respekt inför hantverk, design och mode är likväl alltid konstant”, skrev han på Instagram.

Annons

Soraya kommenterade då:

”Tack! För att du får mig att våga”.

På röda mattan berättar Soraya Lavasani att stylisterna och klädexperterna hon jobbar med har fått henne att omfamna sina former mer, och vara stolt över kurvorna hon har.

– För mig har det varit att omfamna mina kurvor och inte gömma mig, att ha tajt och visa upp kroppen. Inte gömma mig i ett stort schabrak, så det tar jag med mig, säger hon.

– Helt rätt, det ska du göra, säger vännen och kollegan Rania Shemoun Olsson bredvid henne på röda mattan, när Soraya säger att hon vill visa sina kurvor.

Annons