Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Madeleine "Väder-Madde" Westins lyxiga stickade tröja – här finns den!

21 okt, 2022 
AvCecilia Persson
Fotograf@siroun.stylisttv4
Stickad tröja på Madde på TV4-vädret
Har du också sett Madeleine Westin presentera vädret i de perfekta stickade tröjorna i TV4 Nyhetsmorgon den senaste tiden? Här hittar du dem!
Annons

TV4:s programledare levererar ständigt klädinspiration när de presenterar nyheterna, vädret eller leder program som Nyhetsmorgon. Tidigare har vi bland annat tipsat om var du hittar Jenny Strömstedts klänningar samt Tilde de Paulas svartvita looks och hos Allas hittar du även Ulrika "Väder-Ulrika" Elvgrens snygga blusar.

Alla är stylade av TV4:s huvudstylist Siroun Forsberg, och nu senast spanade vi in Madeleine Westins riktigt härliga stickade tröjor som är de perfekta höstplaggen! De sköna och snygga stickade tröjorna säljer slut snabbt, men här har vi samlat ihop de snyggaste tröjorna som fixar stilen med bravur!

Madeleine Westins stickade tröja

Bland annat har "Väder-Madde" burit en härlig turkosblå stickad tröja med fina pompom-dekorationer som blir en fin detalj.

grön stickad tröja - Madeleine Westin vädret på TV4

Tröjan är gjord i en blandning av bomull, merinoull och nylon och har även fina ribbstickade och kabelstickade detaljer. Just den här tröjan är slutsåld överallt, men den här liknande tröjan från Lexington finns fortfarande i lager! Klicka här för att komma direkt till den snygga tröjan (reklamlänk).

Annons
Lexington stickad tröja.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan!

Madeleine Westin – randig tröja

Madeleine har även burit en riktigt snygg randig stickad tröja i olika färger.

Randig rosa stickad tröja - Madeleine Westin vädret på TV4

Den rosa tröjan är ribbstickad och har ränder i bland annat brunt, vitt och blått. Den är gjord i en skön och värmande blandning av bland annat alpacka- och merinoull och kommer även den från Lexington.

Annons

Tröjan på bilden är slutsåld, men Lexington har också en liknande randig tröja i andra färger, närmare bestämt i toner av lila och beige. Den är gjort i en blandning av alpacka, ull och polyamid, se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

randig stickad tröja i ull och alpacka för dam från Lexington
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan!

Men den randiga tröjan är inte den enda vi har sett på Madeleine Westin den senaste tiden – hon har också burit en tröja i samma modell i en vacker blå färg.

Blå stickad tröja Lexington - Madeleine Westin vädret på TV4

Även den kommer från Lexington, som verkar vara ett favoritmärke! Här finns tröjmodellen i en snyggt randig variant. Klicka här för att komma till den (länk till Ellos) (reklamlänk).

Annons
Vit och svart randig stickad tröja från Lexington
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan!

Samma märke har dessutom en riktigt snygg mörkbrun stickad tröja med en polokrage och en fin kabelstickad effekt. Klicka här för att komma direkt till tröjan (reklamlänk).

Brun kabelstickad tröja med krage från Lexington
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan!
Quiz med Jason Priestley: Vem är svensken?Brand logo
Quiz med Jason Priestley: Vem är svensken?
Annons
Annons