TV: Så bär du upp årets trendfärger 2022
1:36

Efter reklamen: TV: Så bär du upp årets trendfärger 2022

(1:36)

Slå på ljud

Platta skor till långa klänningar

Om galaklänningarna som bärs på röda mattan går ända ner till marken kan kändisarna kosta på sig att ha platta eller bekväma skor till, då de ändå inte syns. Speciellt kändisar som redan har en längd de är nöjda med kostar på sig att ha exempelvis ballerinaskor till den hellånga festklänningen, och är sedan mer bekväma än alla sina kolleger på galapremiärerna.

Blake Lively hade sneakers till sin glammiga klänning.

TheImageDirect.com/TT

Knepet med morgonrocken som gör allt mycket bättre

Formande behåar

För att brösten ska se ut som stjärnorna vill är det inte ovanligt att de använde sig av formande push up-modeller som knäpps framtill, vilket ger brösten ett automatiskt lyft och intrycket av mer volym. Det är inte heller ovanligt att ta en behå som är någon storlek för stor, och sedan använda silikoninlägg.

Ibland har de inga skor alls

I vissa fall räcker det inte med platta skor – då har de inga skor alls. När skådespelaren Zendaya bar en vintageklänning från Valentino kunde hon inte ha några skor alls för att klänningen skulle se bra ut. Eftersom klänningen var vintage fanns det inga möjligheter att justera längd, och stjärnan fick då glatt posera på röda mattan barfota.

Underkläder med kuddar

För att få sina snygga kroppar att se ännu mer perfekta ut använder vissa kändisar underkläder med kuddar som hjälper till att forma kroppen – kanske med mer rumpa eller höfter. Att använda shapewear för att slippa valkar och göra så att klänningen ligger lent mot kroppen är också vanligt.

10 plagg du aldrig bör bära på ett flyg – enligt kabinpersonalen!

Fler lager kläder för värme

Många vackra designerklänningar är gjorda i de allra tunnaste och skiraste materialen, och det är inte alltid det är varmt och skönt väder när det är dags att gå på röda mattan. För att hålla sig varma framför kamerorna är det därför ganska vanligt att kombinera kläder med varmare plagg undertill. På Golden globe-galan 2019 bar Jameela Jamil jeans under sin klänning för att inte frysa.

Det syns inte att Jameela bär jeans.

Jordan Strauss / INVISION / TT

Källa: Brightside.

Se också: 7 kändisar som började sina karriärer som Fröken Sverige
2:07

Efter reklamen: Se också: 7 kändisar som började sina karriärer som Fröken Sverige

(2:07)

Slå på ljud