1:29

Efter reklamen: 6 saker som stjäl energi i vardagen – utan att du märker det

(1:29)

Morgonrocken är vår bästa vän under vinterhalvåret – den är perfekt för att hålla värmen från duschen tills vi har fått på oss mjukiskläderna, eller som ett extra lager för att vara varm och mysig när vi donar runt i hemmet.

Men det går faktiskt att bli ännu mer bekväm i en morgonrock, tro det eller ej. Nu sprids det ett smart knep på sociala medier-appen TikTok, som visar ett smart knep för att maximera bekvämlighetsnivån.

Det korta videoklippet har setts över 800 000 gånger, och plockats upp av The Sun, som lyfter den enkla justeringen. I video visar kvinnan, som heter Mariana, hur hon gör en liten ändring med sin morgonrock – och det verkar inte vara första gången hon avslöjar knepet.

Behå-expertens bästa knep för att hitta den perfekta behån

”För er som missade mitt morgonrocksknep förra året. Ni kan tacka mig senare”, skriver hon till klippet och visar hur hon gör.

Så gör du morgonrocksknepet

Mariana tar ut midjebandet ur den ena öglan, så honhar allt band hängande i bara en ögla. Sedan trär hon igenom bandet i den tomma öglan igen, men den här gången på framsidan av morgonrocken. Sedan knyter hon åt. Morgonrocken blir på så sätt lika stängd som innan, men utan att man behöver ha ett jobbigt band i ryggen.

”Det är sååå mycket mer bekvämt”, recenserar hon sitt eget trick.

Tittfest: Så har Sarah Jessica Parker ägt stilen - i fem decennier

Och många av Marianas följare håller med henne om knepet.

”Det här är det enda sättet jag bär min nu. Tack!”, skriver en person.

”Jag gör det här med en gång”, skriver en annan.

”Var har du varit i hela mitt liv?” undrar en tredje.

5:14

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Markiz

(5:14)