Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Smarta klädknep om du har stora bröst

12 apr, 2023 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Många som har stora bröst kan känna att det är svårt att hitta rätt silhuett på kläderna – men med några smarta stylingknep går det att fixa enkelt.
Nu delar modeprofilen Chi Li med sig av sina bästa klädtips för kvinnor som har stor byst.
– Det är så feminint och ser också elegant ut, säger hon i en video på Youtube.
Annons
Se 5 tecken på att du behöver en ny behåBrand logo
Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

Som kvinna med stora bröst kan det vara en utmaning att hitta en siluett på outfiten som man känner sig snygg och bekväm i. Nu delar modeprofilen Chi Li, som har närmare 300 000 följare på Youtube, med sig av smarta stylingknep för storbystade kvinnor!

Djupare urringning

Om man känner sig obekväm med sina stora bröst är det vanligt att man försöker dölja dem med hög halsringning, men Chi Li menar att det bara drar mer uppmärksamhet till brösten. I stället rekommenderar hon V-ringning, hjärtformad urringning eller en lägre rak ringning för kvinnor med stora bröst.

– Ofta när någon med stora bröst vill spela ner det området, så tenderar man att vilja täcka det. Men ju mer du täcker området, desto mer uppmärksamhet kommer du dra till dina bröst.

Markera midjan

Chi Li på Youtube.

Något många kvinnor med stora bröst kämpar med är att få till en silhuett man trivs med. Att ha raka t-shirts eller toppar kan lätt göra att man ser lite tältig ut menar Chi, och tipsar om vikten av att markera midjan. En markerad midja ger snygg balans mellan brösten och resten av kroppen, och hindrar toppen från att falla rakt ner från dina bröst.

Annons

Omlottoppen

Ett snyggt och bekvämt plagg för dig med stora bröst är omlottoppen eller omlottklänningen. V-ringningen och bandet i midjan framhäver formerna på ett snyggt och elegant sätt, och det är ett plagg som går att anpassa både till vardag och till fest. Om du tycker urringningen blir för djup – eller om plagget inte har tillräckligt med tyg i bröstområdet, vilket kan vara fallet ibland – så kan du ha ett linne under för att täcka upp lite.

– Om du har stora bröst, se till att ha minst en omlott-topp i garderoben. Det är så feminint och ser också elegant ut, säger Chi Li.

Balansera med byxorna

Har man stora bröst kan vissa outfits göra att man känner sig lite framtung. Ett sådant exempel är att ha tajta stuprörsjeans. Med smala jeansben får kroppen inte samma balans som om du bär raka eller utsvängda jeans eller byxor.

Chi Li på Youtube.
Annons