snygga kläder dam
Drottning Silvias stilresa genom åren
1:26

Efter reklamen: Drottning Silvias stilresa genom åren

(1:26)

Slå på ljud

Du har hela garderoben full av kläder men inget att ha på dig. Låter det bekant? Det gör det nog för många. Ofta behöver du inte köpa nya kläder för att hitta en snygg outfit – du har som sagt en hel garderob med kläder – men bara hitta ett nytt sätt att styla plaggen med varandra – något som kan vara lättare sagt än gjort.

Nu kommer modestylisten Mollie med en hjälpsam minnesregel som kan göra det enklare att få till en snygg outfit av det man har i garderoben. I en video på Tiktok, där Mollie har över 200 000 följare, presenterar hon ”2 x 2”-regeln.

– Det här är min ”två och två”-regel som jag tycker att alla borde testa, säger hon i videon.

Smarta tipset när du köper jeans – gör alltid detta

Smarta moderegeln för snygg outfit

Mollie har på sig ett par lösa ljusa byxor, en vit t-shirt och en svart kavaj. Till det har hon ett par svarta klassiska Converse-skor. Hennes moderegeln handlar just om hur man kombinerar plagg, och framförallt plagg som är lite tjusigare, med mer vardagliga plagg.

– Två plagg som är eleganta, som min kavaj och de här byxorna med vida ben. Och sedan två mer lediga plagg, som den här t-shirten och de här Converse-skorna. Tillsammans så fungerar det bara. Det är som att det är den ultimata eleganta men avslappnade, coola två och två-formulan, säger hon i videon.

Jennifer Lopez bär trendiga modedetaljen

Videon har gillats över tusen gånger, och många blir inspirerade av hennes handfasta tips.

”Har aldrig hört talas om det här förut. Ett jättebra tips, tack”, skriver en person.

”Vilken bra regel”, skriver en annan.

Mest läst