0:40

Efter reklamen: Moderedaktören tipsar: Sommarens ljuvligaste klänningar

(0:40)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli

Att Charlotte Perrelli väljer glam även på stranden kan man räkna med! Här har artisten valt en knallrosa bikini med rosettdetaljer, som är snygg mot hennes djupa bränna.

Carolina Gynning

Carolina Gynning visar upp sitt snygga val av badkläder, medan sambon Viktor Philipson försöker stjäla uppmärksamheten i bakgrunden. Men visst kollar man hellre på Carolinas rutiga bikini med hög midja?

Camilla Läckberg

Succéförfattaren Camilla Läckberg älskar leopardmönster, och det rockar hon även i sommar. Här visar hon upp badkläder i det riviga mönstret, självklart matchat med stora Hollywood-solisar.

6 designväskor under 3500 kronor även kändisarna bär

Pernilla Wahlgren

Alla vet att Pernilla Wahlgren älskar ananas, så visst är det självklart att hon rockar solsemestern i ett härligt avslappnad set med just ananas på! Wahlgrens värld-profilen toppar av looken med en liten hatt och ett par sköna flip flops.

Soraya Lavasani

TV4-profilen Soraya Lavasani vet att det är viktigt att skydda ansikte och hår från solens strålar, och väljer därför att pryda huvudet med en ståtlig solhatt när det är dags för sol och bad!

Hanna Hedlund och Kajsa Ernst

Vännerna Hanna Hedlund och Kajsa Ernst semestrade i Grekland tillsammans. Precis som Pernilla Wahlgren och Soraya Lavasani väljer Hanna Hedlund en skön sommarhatt, medan Kajsa har ett tunt linne och solglasögon.

Mia Parnevik

Mia Parnevik och hennes familj badar ofta och gärna, både hemma i Florida och när de är i Sverige över somrarna. Här väljer tv-profilen en stilren blå baddräkt till sitt morgondopp!

23 otroliga modekap som du fortfarande kan göra på rean!