Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Tidlösa modenyheter till basgarderoben – 12 fina köp

22 nov, 2022 
tidlösa modenyheter 2022
Webbshopparna är just nu fyllda med stilsäkra plagg som inte bara stämmer överens med säsongens trender utan också förtjänar en plats i basgarderoben. Vi har listat de bästa tidlösa köpen just nu!
Annons

Som bekant så räddar en stark basgarderob, med några väl utvalda basplagg, en från många frustrerande klädkriser på morgonen innan jobbet eller inför festkvällen. Genom att bygga upp en basgarderob kommer du alltid att ha något att bära vid alla tillfällen, och kan kombinera många av plaggen med varandra för att exempelvis komplettera med accessoarer i form av smycken, skor och väska för en spännande look.

Just nu finns det mängder av snygga modenyheter hos kedjorna och webbshopparna, och om du vill slippa felköp som sedan bara blir liggande i garderoben kan du alltså fundera över vad som platsar i just din basgarderob och vad du faktiskt kommer att använda även under de kommande säsongerna.

streetstyle - kvinna med beige kostym och neongula klackar

Tidlösa modenyheter till basgarderoben 2022

Vi har handplockat modenyheterna som alla gör sig perfekt i den tidlösa basgarderoben och som du kommer att kunna bära under många år framöver. Samtidigt prickar många av dem in vinterns trender – spana in allt från stickade tröjor och klänningar till de snyggaste accessoarerna.

Annons

Svart klänning, Vila

En svart klänning, den så kallade "den lilla svarta", är ett givet basplagg som går att klä upp och ner till olika tillfällen. Den här vadlånga klänningen med tunna axelband och draperad effekt i ringningen har en trendig, men ändå tidlös, design med öppen rygg. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Väska, Little Liffner

Att unna sig en väska i bra kvalitet är ofta mer värt än att satsa på flera olika i syntetmaterial, som ofta kan bli något slitna efter ett tag. Den här vackra väskan från svenska Little Liffner är definitivt ett val som har en plats för alltid i basgarderoben. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Blus, Vero Moda

Vackra blusar med snygg passform är ett go to-plagg när du inte vet vad du ska ha på dig och är ett enkelt sätt att ge den elegant touch till en vanlig outfit med jeans eller kostymbyxor. Den här mossgröna omlottblusen med en plisserad effekt har knytning i sidan och en smickrande markerad midja. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Midikjol, Calvin Klein

En vadlång kjol har en given plats i basgarderoben och är lika enkel att klä upp med klackar till festen som ned med sneakers och stickad tröja till söndagshänget. Den här svarta kjolen med snygg ribbad effekt kommer definitivt att bli en ny favorit i garderoben. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Ribbad topp, Lindex

En klassisk ribbstickad tröja är ett plagg som du kommer kunna bära under många år framöver, särskilt om du väljer en tidlös nyans. Den här svarta ribbade tröjan är perfekt i vinter och kommer rädda många outfits. Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Klocka, Calvin Klein

Klockan är accessoaren som funkar i alla lägen och som lyfter vilken outfit som helst. Satsa på en variant som matchar dina favoritsmycken så kan du ha den varje dag, året om. Den här guldfärgade klockan har en elegant svart urtavla, se mer och köp klockan här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till klockan.

Skinnbyxor, Only Carmacoma

Ett annat plagg som verkligen löser många klädkriser är byxorna i skinn eller skinnimitation, som går att styla i all oändlighet och som passar till alla tillfällen, vardag som fest. Dessa snygga finns upp till storlek 54. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Halsduk, Minus

Just nu ser vi mycket av riktigt stora halsdukar som är så snygga att sno ett varv runt halsen och låta änden hänga bak. Den här rutiga varianten har flera nyanser som är snygga att ta upp i resten av din outfit. Se mer och köp halsduken här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till halsduken.

Stickad klänning, Vero Moda

Var vi än vänder oss just nu möts vi av stickade klänningar i olika modeller – och vi älskar det! Det finns en variant för alla och de kan ha allt från en enkel design till vackra detaljer, som på den här grå stickade klänningen som har en snygg v-ringning med krage och diskreta puffärmar. Se mer och köp den stickade klänningen här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Pärlarmband, Snö of Sweden

Oavsett vilka trender som råder så kan du vara säker på att ett armband med pärlor alltid piggar upp. Det här armbandet med glaspärlor och detaljer i guldpläterad mässing är så fint att låta kika fram under en stickad tröja eller klänning. Se mer och köp armbandet här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till armbandet.

Randig skjorta, Kappahl

Skjortan är ett tidlöst plagg som går lika bra att klä upp som ner, och är det perfekta plagget att bära exempelvis till kontoret. Den här randiga varianten är stilren och enkel att styla med allt från jeans till kjol. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Satinbyxor, Lindex

Ett par stilrena kostymbyxor med klassiskt snitt är även de ett basplagg som går ihop med det mesta i garderoben, från spetsbodyn till kavajen. De här svarta är gjorda i satin som är snyggt över tid. Se mer och köp satinbyxorna här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.
Sveriges kulturaktörer i solidaritet med kvinnorna i IranBrand logo
Sveriges kulturaktörer i solidaritet med kvinnorna i Iran
Annons