Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Tre klänningsmodeller som alltid sitter helt perfekt på dig som har stora bröst

05 jun, 2023 
AvJohanna Lejon
FotografYoutube/SuppleChicTV
Har du riktigt stora bröst? Då vet du att det ibland kan vara svårt att hitta plagg som sitter helt ultimat. Men visst finns det lösningar! Här är tre klänningsmodeller som alltid är perfekta för dig med stor byst.
Annons
Se 5 tecken på att du behöver en ny behåBrand logo
Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

Sommaren är här – och sommarmodet med den! Butikerna fylls med vackra klänningar (perfekta till midsommar eller till semesterresan!), klänningar som ibland kan vara en smula svåra att bära för alla personer med riktigt stor byst. Antingen visar de alldeles för mycket dekolletage, är för tajta eller får resten av din kropp att se större ut än vad den egentligen är. Ibland kan läget kännas näst intill hopplöst. Men lugn! Det finns modeller som är ultimata för dig med stora bröst.

Klänningsmodellerna att satsa på – om du har stora bröst

En person som upptäkt detta är modefantasten Chichi. Efter att hon förstått vilka klänningar som klär henne bäst bestämde hon sig för att dela med sig av informationen på internet. Detta för att hjälpa andra storbystade personer, personer som suttit (och sitter) i samma båt som henne.

I ett klipp på YouTube förklarar Chichi att alla med en större byst borde äga de här modellerna – eftersom klänningarna alltid ser snygga ut och dessutom också smickrar din form rejält. Men vilka klännningsmodeller är det då som gäller? Först och främst rekommenderade proffset klänningar med draperad halsringning. Dessa kan den storbystade med fördel köpa i flera olika material och mönster, eftersom de passar till nästan alla tillfällen.

Annons

– Draperingen smickrar bysten, förklarar modefantasten Chichi i klippet.

Så får du klänningen att sitta bättre – smarta tipset

Klänningar med en mer utsvängd passform är, också de, alltid vinnare om du har stora bröst. Men (ja, här kommer ett sådant...) det finns en hake. Du vill se till att dessa klänningar passar din överkropp ordentligt och inte är för säckiga.

– Det extra materialet runt din byst kommer då att lägga till ”ytterligare volym”, slår Chichi fast.

Klänningar med knäppning och markerad midja ser också fantastiska ut på alla med stora bröst.

– De hjälper till att definiera midjan och lyfter bysten, konstaterar modefantasten Chichi i klippet.

Ibland kan det dock vara allra bäst att gå upp en klänningsstorlek då man bär denna modell, för att få den att sitta perfekt. Att knäppa upp några knappar och visa ditt dekolletage hjälper också till att öppna upp siluetten, vilket är än mer smickrande – så var inte rädd för en smula lägre skärningar.

Klippet med de tre klänningsmodellerna har setts av tiotusentals. Många har älskat de enkla och konkreta tipsen från Chichi och hyllar dem nu i kommentarsfältet.

– Tack för bra tips, jag älskar dem, skriver någon.

– Draperad ringning är snyggast om du har stor byst, konstaterar en annan.

Källa: The Sun

Annons