mössa dam – vintermössa
Behind the scenes: Så stylar du festmodet 2023
0:21

Efter reklamen: Behind the scenes: Så stylar du festmodet 2023

(0:21)

Slå på ljud

Säsongens trendiga vintervärmare är både stilsäkra och värmande. Street stylens it girls gjorde det tydligt under modeveckorna inför AW22 att det är den trendiga balaclavan, buckethaten (i ny tappning) och den stickade mössan som gäller denna säsong. Färgpaletten sträcker sig från neutrala klassiker till säsongens djärva färgtrender.

Snygga mössor till vintersäsongen

Spana in vinters snygga mössor som alla bär just nu!

Balaclava

Den moderiktiga balaclavan är en helt ny trend som klättrat sig upp på modelistan. Välj bland allt från den stickade balaclavan i oversize eller den tighta varianten. Vill du ta del av trenden snarast? Linda in dig i en halsduk – resultatet? En voluminös balaclava!

Balaklava
stickad balaklava

Vinterns nya modetrender – passar perfekt vid festliga tillfällen

balaklava mössa

Stickad mössa

Den klassiska mössan är alltid ett stilsäkert val. Denna säsong är det chunky, breda uppvikta kanter och storstickat som gäller!

Vilken mössa passar mig?

Ibland kan det vara svårt att hitta en modell som passar. Är ditt ansikte runt eller rektangulärt – testa en mössa i lite lösare stil som ger ditt ansikte lite höjd. Om du däremot har ett avlångt ansikte så testa en mössa med uppvikt kant som sitter tightare på huvudet.

mössa dam
stickad mössa

Så shoppar du kläder second hand: ”Måste ha öppet sinne”

mössa

Buckethat & pälsmössa

Buckethaten, aka pälsmössan, står sig fortfarande lika starkt sedan sommarsäsongen men kommer nu i ny tappning. Denna säsong satsar vi på modeller som ska vara så stor (och fluffig) som möjligt! Lurviga favoriter och djärva kulörer är de rätta valen för denna vintersäsong.

pälsmössa

Därför har mössor tofs – dolda funktionen du inte kände till

pälsmössa dam
vintermössa

Får du inte nog av vintermodet? Spana in vinterns trendigaste jacka!

Mest läst