maxiklänningar sommar 2021

En maxiklänning har man stor användning av på sommaren och den går förstås att bära redan nu med tights eller leggings. I sommar stylar vi den gärna med ett par fina sandaler eller ett par snygga träskor (de är trendiga igen!).
Silhutten får gärna vara lite luftig och voluminös men en snävare omlottklänning är såklart alltid snyggt. För att det inte ska bli ett för gulligt uttryck, styla klänningen med en denimjacka, ett par sköna sneakers eller ett par sandaler med chunky sula.

Blommiga maxiklänningar

Vi listar sommarens bästa köp!

maxiklänning från H&M

Ljuv som en midsommardröm. V-ringad klänning i ett lätt semitransparent tyg med bleklila blommor, från H&M, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Eloise klänning från By Malina

Pepitarutig sommarklänning från By Malina i bomull med smock över bröstet, knytband över axlarna och flera våder i kjolen. En klänning som är snygg att bära som den är men också över en vit topp. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

maxiklänning från Lindex

Ljusgrön prickig maxiklänning med kort ärm från Lindex. Klänningen är sydd i våder med en utsvängd voluminös och luftig kjol, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

maxiklänning love lolita

Söt blommig klänning med kort ärm med volang- och spetsdetaljer och kjol i våder från Love Lolita, finns att köpa här. (reklamlänk från Wakakuu)

blå maxiklänning elin lannsjö ellos

Vacker ljusblå maxiklänning med volangdetaljer från Elin Lannsjös kollektion för Ellos, finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

maxiklänning cos

Blommig cirkelskuren maxiklänning i gult och vitt från Cos med voluminös silhuett och smala axelband, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

maxiklänning från la redoute

Blågrön maxiklänningsdröm med markerad midja och luftiga fjärilsärmar, från La Redoute, finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

klänning rodebjer

Mönstrad silkesklänning från Rodebjer i rak modell med slitsar i sidorna och knytband i ärmsluten, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

blå omlottklänning från H&M

Blåblommig omlottklänning från H&M i rak modell med lång ärm, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

klänning från carin wester

Mönstrad långklänning från Carin Wester i bomull med veckad halsringning, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

rosa klänning YAS

Rosa one shoulder-klänning från YAS med knytband och volangdetaljer, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

klänning från newbie woman

Blommig omlottklänning från Newbie Woman med kort puffärm och kjol i våder, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

klänning stories

Blommig maxiklänning från & Other stories med kort ärm och markerad midja, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

maxiklänning från By Malina

Ljusblå kaftanklänning med vackert broderade detaljer från By Malina i transparent yttertyg med avtagbar underklänning, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

maxiklänning från H&M

Rosa maxiklänning från H&M i krinklat blommönstrat tyg med insydda guldtrådar, finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

0:55

Efter reklamen: Mode genom tiderna: 1950-2000

(0:55)

Läs mer:

Här är Victorias smarta stylingknep – och så snor du stilen själv

13 sköna stickade tröjor att ha under vårjackan

Vårens och sommarens snyggaste plagg i linne – 24 shoppingtips