Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Vackra vårtrenden på röda mattan – stjärnorna visar nya modet

30 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
I vår handlar allt om pasteller – det blev inte minst tydligt på Oscarsgalans röda matta.
Några av de vackraste klänningarna på kvällen gick i vackra pastellfärger som rosa och lila.
Inspireras av stjärnorna inför våren!
Annons
Lista: Stjärnornas dyraste klänningar genom tidernaBrand logo
Lista: Stjärnornas dyraste klänningar genom tiderna

Att bli sugen på ljusa och skira färger när våren börjar närma sig är inget ovanligt – pasteller blir alltid aktuella den här tiden på året. Men i år verkar de var hetare än någonsin, i alla fall om vi spanar in hur stjärnorna klädde sig på den prestigefulla Oscarsgalan. Förutom trendtendenser med genomskinliga klänningar och spektakulära urringningar och utskärningar så var trenden tydlig: pasteller gäller.

Några av de mest uppmärksammade stjärnorna på galakvällen kom klädda i ljusa pasteller i toner som syrenlila, babyrosa och himmelsblått.

Demi Singleton

Demi Singleton, känd från King Richard, gick på sin första Oscarsgala och gjorde omedelbar succé i en vacker Miu Miu-klänning med ett smyckat korsettliv och tajt kjol. Det matchades med silversandaletter med platå och smycken från Messika Paris – något som passade perfekt till pastelltonerna i klänningen.

Annons

Lily James

Lily James visade var skåpet ska stå i den här vackra babyrosa klänningen från Versae. Med spets och pärlbroderier i blommönster samt hög slits var Pam & Tommy-stjärnan vacker som en dag. Till skapelsen bar hon rosa klackar med platå och diamantsmycken, samt sminkades i liknande rosa toner.

Annons

Zoë Kravitz

Zoë Kravitz kanaliserade sin inre Audrey Hepburn i den här skapelsen i klassiskt snitt, signerad Saint Laurent. Med markerad midja och en stor rosett lyckas stjärnan vara både elegant och feminin samtidigt i en perfekt kombination. Det eleganta intrycket förstärks av enkla diamantsmycken och en stram frisyr.

Annons

Kodi Smit-McPhee

The power of the dog-stjärnan Kodi Smit-McPhee visar att män inte behöver komma klädda i tråkiga smokings på Oscarsgalan. I den här babyblå kosten med dubbelknäppning och breda slag stack han ut och var trendig samtidigt. Kostymen var specialgjord för stjärnan av Bottega Veneta, och även Kodi matchade sina pasteller med silversmycken och diamantglans.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons