Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

8 härliga spaupplevelser att boka på Black Friday 2018

22 nov, 2018 
AvSara Lund
Vi har samlat flera olika spaupplevelser som du kan fynda för billigare pris under Black Friday! Vad sägs om chokladmassage eller en spaweekend i Paris? Här hittar du allt!
Annons

Black Friday är en av världens största readagar, och på senare år har den även utvecklats till något större och längre – Black Week, Black Weekend och Cyber Monday. Du som kund har alltså flera dagar på dig att fynda allt från teknik och skönhet till mode och resor för rabatterade priser.

Nedan har vi listat olika spaupplevelser du kan fynda redan i dag – och även hela helgen lång. Scrolla ner och boka din favorit!

1. Spadag på Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden spa

Spa: Starta dagen med en frukost och njut sedan av spaanläggningen på Grand Hotel Saltsjöbaden. Här får du låna morgonrock, tofflor och handduk samt har möjligheten att boka in dig på träningspass som yoga och vattengymnastik.

Annons

Plats: Grand Hotel Saltsjöbaden, Stockholm

2.  Chokladmassage

Chokladmassage Black Friday

Spa: En upplevelse med chokladmassage som ska frigöra endorfiner och höja koncentrationsförmågan. Upplevelsen har 18-årsgräns och pågår i 75 minuter.

Plats: Finns i Stockholm, Göteborg, Laholm och Uppsala

3. Spaweekend i Milano

Spahotell i Milano

Spa: Hotellet Mandarin Oriental erbjuder ett fullständigt spa med lyx utöver det vanliga. Kombinera moderesan till Milano med en spaupplevelse – det kan inte bli annat än magiskt.

Annons

Plats: Milano, Italien

4. Parmassage

Massage för par

Spa: En upplevelse för två personer där ni kan njuta av massage samtidigt.

Plats: Stockholm

5. Spaweekend på Falkenberg Strandbad

Hotell Falkenberg strandbad spa

Spa: 45 minuters valfri behandling samt fri tillgång till alla lyxiga faciliteter på spat. Det ingår även övernattning på hotellet. En perfekt julklapp till någon du håller kär.

Annons

Plats: Falkenberg

6. Spaweekend i Paris

Spahotell i Paris

Spa: På hotellet Lex Jardins du Marais kan du njuta av massage, ett fullständigt spa och romantik. Passa på att slå ihop weekendresan till Paris med en lyxig spaupplevelse.

Plats: Paris, Frankrike

7. Floating

Floating spahotell

Spa: Här kan du koppla av och minska både stress, smärta och samtidigt återhämta dig. En behandling varar i 45 minuter och ska boosta din kropp för ett bättre välmående.

Annons

Plats: Malmö och Sandviken

8. Spaweekend i Köpenhamn

Spahotell i Köpenhamn

Spa: Hotellet Nimb Hotel erbjuder ett fullständigt spa där det erbjuds behandlingar, träningsklasser, utomhuspool och ångbastu.

Plats: Köpenhamn, Danmark

Läs också:

Annons