Artikeln innehåller reklamlänkar
Copperhill hotell med spa i åre

Hösten är här och det ligger romantik i luften, så varför inte ta tillfället i akt och resa iväg med din älskling eller ta lite tid för dig själv och koppla av? Det finns en uppsjö av hotell som bjuder på både fantastisk utsikt, god mat och framförallt spaanläggningar! Det bästa är att du inte ens behöver åka speciellt långt för att hitta guldkornen, då de flesta bara är en tågresa bort.

Oavsett om du vill skämma bort dig själv med lite extra kärlek i vinter eller om du vill hitta den perfekta presenten till din käresta så finns det något för alla. Nedan har vi listat åtta romantiska spahotell som passar perfekt för en ledig helg i vinter. Vem vill du lyxa till det med?

Hotell med spaanläggning i närheten av Stockholm

Yasuragi, Stockholm

Yasuragi spahotell, stockholm

Spahotell Yasuragi, Stockholm.

Spahotell med inspiration från Japan där ni strosar runt i morgonrocken hela dagen lång. Åldersgränsen på 16 år är perfekt för föräldrar som längtar efter lite lugn och ro, eller för dig som helt enkelt reser utan barn. På hotellet finns det möjlighet till olika spabehandlingar både ensam och i par, japanska bad inom- och utomhus och flera restauranger med japaninspirerade måltider.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Ulfsunda slott, Bromma

Spahotell i Bromma med slottomgivning

Ulfsunda slott, Bromma.

Perfekt för dig som vill uppleva ”en natt på slottet”. Hotellet är beläget i slottsmiljö och erbjuder fullständigt spa med möjlighet till flertalet behandlingar och avkopplande aktiviteter. I närheten finner du golfmöjligheter och på promenadavstånd finns shoppingcentret Mall of Scandinavia.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Gimo Herrgård, Gimo

Gimo Herrgård, spa och hotell med romantisk stämning

Gimo Herrgård, Gimo.

Här bor du på en herrgård med möjlighet att njuta av en rad olika weekendpaket. Varför inte boka in en romantisk svit eller en avkopplande spahelg? På Gimo Herrgård i Roslagen finns möjligheten att njuta av spa-faciliteter, bubbla hela dagen lång (i dubbel bemärkelse när du sjunker ner i jacuzzin med ett glas champagne i handen) eller dricka och äta gott hela helgen.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Hotell i Åre nära skidbacken med spaavdelning

Holiday Club, Åre

Holiday club, spahotell i Åre

Holiday Club, Åre.

Hotell med spaanläggning som passar både för dig som vill ge dig ut i backen eller för dig som bara vill koppla av i bubbelpoolen. Perfekt för dig som vill ta tåget hit då hotellet ligger precis bredvid stationen.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Copperhill Mountain Lodge, Åre

Copperhill hotell med spa i åre

Copperhill Mountain Lodge, Åre.

5-stjärnigt hotell med lyxig känsla och fullständig spaanläggning. Här hittar du alla möjliga olika behandlingar och en pool med utsikt över skidbacken. Hotellet erbjuder ski-in-ski-out och passar perfekt för dig som antingen vill koppla av och njuta av den fina omgivningen, eller som gärna vill komplettera med en dag i backen.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Romantiska spahotell i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Spahotell i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg.

Spahotell med romantisk atmosfär mitt i centrala Göteborg med centralstationen rätt över gatan, perfekt för dig som färdas med tåg. Här kan du njuta av roomservice 24 timmar om dygnet, så varför inte njuta av de fina rummen och endast lämna de för en tripp till hotellets fullt utrustade spa eller kanske för ett besök i cocktailbaren.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen park, spahotell i Göteborg

Sankt Jörgen Park, Göteborg.

Spahotell som erbjuder en rad olika faciliteter på området såsom golfbanor, fitnesscenter och flera pooler. Perfekt för den som gärna blandar avkopplande stunder med aktiviteter och god mat och dryck i de fyra restaurangerna som finns på plats. Det finns även möjlighet till skidåkning på vintern för den som är sugen.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Vinterhotell med spa i Norge

Norefjell Ski & Spa, Norefjell

Spahotell i Norge, Norefjell

Norefjell Ski & Spa, Norefjell.

Spahotell beläget i Norefjell, Norge. Hotellet ligger cirka 1,5 timme utanför Oslo och erbjuder allt från spa till skidmöjligheter. På spaavdelningen hittar du en rad faciliteter både inomhus och utomhus med varma källor och utsikt över skidbacken.

Här kan du läsa mer och boka det (länk till Hotels.com).

Läs mer:

6 romantiska hotell i Stockholm för bröllopsnatten

7 weekends nära Stockholm – från romantiska hotell till spalyx

15 fina sänggavlar som skapar lyxig hotellkänsla i sovrummet