Artikeln innehåller reklamlänkar

Oavsett om du vill sätta guldkant på vardagen eller anordna en kul helg för kompisgänget eller möhippan är spa alltid en härlig idé. Här har vi listat de bästa spa-anläggningarna i Skellefteå, Umeå, Lycksele, Klimpfjäll och Norsjö i Västerbotten.

Stiftsgården Skellefteå

Fröken Huss spa Stiftelsegården i Skellefteå i vinterskrud

På fyrstjärniga Stiftsgården i Skellefteå finns spa- och relaxavdelningen Fröken Huss. Där kan ni om ni är ett lite större sällskap boka hela spa- och relaxavdelningen för er själva. Då får ni tillgång till de två spabaden, en pool inne och en bubbelpool utomhus. Och bokar du Bubbel-paketet ingår mousserande vin och ost- och charkuteribricka.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

Hotell Aurum och Daggdroppen Spa Skellefteå

Stor bastu Hotell Aurum Skellefteå

Fyrstjärniga Hotell Aurum i Skellefteå har en relaxavdelning med inomhuspool och stor bastu samt en spa-avdelningen Daggdroppen som erbjuder flertalet behandlingar såsom duo-behandling där du och en vän eller partner kan koppla av tillsammans med kurbad och massage eller kurbad och ansiktsbehandling.

Läs mer och boka hotellrum här. (länk till Hotels.com)

Här bokar du din spabehandling på Daggdroppen Spa.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Elite Hotel Mimer & Umeå Spa, Umeå

Pool och relaxavdelning Umeå Spa

Här finns det möjlighet till en avkopplande dag och möjlighet till en välgörande massage eller ansiktsbehandling, eller gå på ett yogapass. På Umeå Spa går det också att boka relaxavdelningen om ni är ett större sällskap.

Umeå Spa har ett samarbete med Elite Hotell Mimer, som erbjuder spa-paket med övernattning, frukost och taxiresa till Umeå Spa Hälsocenter.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

IKSU Spa, Umeå

Poolen Baltiska Havet IKSU Spa Umeå

Denna spa-avdelning ligger i Umedalsparken och här kan du boka in dig på en avkopplande spa-dag. Från den stora poolen, som har fått namnet Baltiska havet, har man utsikt över parken via de stora fönstren. På IKSU Spa kan du också boka spabehandlingar som massage och ansiktsbehandling.

Läs mer och boka här.

Hotell Lappland, Lycksele

Inomhuspool och relaxavdelning Hotell Lappland Lycksele

På spaavdelningen Chakra Spa på Hotell Lappland kan du verkligen koppla av. Här finns en inomhuspool, en utomhuspool, två bubbelpooler, kallbad inomhus, bastu och ångbastu. Samt förstås möjlighet att boka behandlingar såsom massage, ansiktsbehandlingar eller duobehandlingar.

Hotell Klimpfjäll, Klimpfjäll

Ångbastun Hotell Klimpfjäll

Unna dig en fjällweekend i Klimpfjäll i Vilhelmina kommun. Bokar du spapaketet så ingår frukost, trerätters middag och givetvis tillgång till hotellets stora spaavdelning. Spaavdelningen erbjuder ångbastu, bubbelblad och den som bokar spapaketet får även en relaxbricka innan middagen.

Läs mer och boka här.

Källan Hotell och Spa, Norsjö

Vy från sjön över Hotell Källan i Norsjö

Hotell Källan ligger i mitt i granskogen Boka rum på hotellet och få tillgång till pool, bastu och avkopplande spabehandlingar med Kerstin Florians produkter. Bokar du hotellet Må bra-dag ingår en spadag med kaffe och smörgås, lunchbuffé och två valfria spabehandlingar.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

Läs även:
Arkitektritat spahotell ska flyta på Luleälv

Skippa flyget i sommar – här är 10 semesterparadis i Sverige

Hetaste resetrenden just nu – res dig i form!

Mest läst