Bakom det här förträffliga erbjudandet står den nylanserade lyxresebyrån Unforgettable Greece. Jobbet går alltså ut på att i nio dagar sommaren 2020 åka runt mellan några av Greklands vackraste platser och sevärdheter och instagramma på resebyråns konto.

Förstklassiga upplevelser på Greklands vackraste platser

Några av de platser du kan räkna med att besöka är Aten, Mykonos, Santorini och Kreta. Du utlovas förstklassigt boende och bland annat en guidad tur av Akropolis, besök vid Mykonos bästa stränder, solnedgångssegling vid Santorini och en matlagningskurs på Kreta. Ja tack!

Krav: gilla att resa och fotografera

I den enkla kravbeskrivningen står bara att de söker någon med passion för att resa och en fallenhet för att fotografera. Men vem gillar inte att resa, och hur svårt kan det vara att få till fina bilder när man har utsikt över vita stenhus, färgsprakande blommor, slingrande kullersten, turkost vatten och vinglas i solnedgångar?

Det bästa av allt? Om jobbet blir ditt får du även ta med dig en vän!

Så söker du jobbet

Betalningen för jobbet är cirka 6 000 kronor och du får så klart en telefon att ta bilder med.

Ok, det finns risk för att det blir konkurrens om det här jobbet. Men man måste chansa och hoppas på det bästa! Allt du behöver göra för att vara med och slåss om jobbet är att lägga upp din allra bästa resebild på på Instagram och tagga @unforgettablegreece. Glöm inte att du måste ha ett öppet konto. Sista ansökningsdag för jobbet är 15 november. Lycka till!

Källa: Metro UK

Bildkälla: TT, Unforgettable Greece

Läs mer:

Drömjobb: 10 yrken med hög lön och låg stressnivå

Bästa jobbet någonsin – få betalt för att bo på lyxig resort i Mexico

Drömjobbet! Nu kan du dricka rosé och få betalt samtidigt!