Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Här är världens 10 mest instagramvänliga hotell

06 apr, 2018 
AvMalin Ny
Längtar du efter semester? Låt dig inspireras av dessa tio godbitar som är världens mest instagramvänliga hotell enligt Hotels.com årliga Mobile Travel Tracker-rapport.
Annons

Utsikt över Eiffeltornet, en restaurang under vattenytan – det finns massor av hotell världen över som bara ber om att få förevigas på ditt instaflöde. För få av oss skulle nog erkänna det, men enligt Hotels.com årliga Mobile Travel Tracker-rapport medger faktiskt en av sex personer att de väljer hotell utifrån hotellets sociala medier-potential.

Oavsett om du är ute efter den perfekta instauppdateringen eller inte bjuder dessa hotell på ögongodis utan dess like. Här är världens tio mest instagramvänliga hotell!

1. St. Pancras Renaissance Hotel, London

Det här London-hotellet toppar listan över världens mest instagramvänliga hotell, och det beror inte enbart på dess majestätiska trappa. Här spelades nämligen kultgruppen Spice Girls musikvideo till ”Wannabe” in vilket gör det till det perfekta instagramobjektet för den som gillar 90-talsnostalgi.

Annons

2. Hotel Plaza Athénée, Paris

Inget andas rekordlikes mer än en uppdatering från ett hotellrum med utsikt över Eiffeltornet. Och ja, det var också här Carrie Bradshaw och Aleksandr bodde i serien ”Sex and the city”.

3. Conrad Maldives Ranhali Island, Maldiverna

På hotellet Conrad Maldives Ranhali Island kan du äta på den här undervattensrestaurangen. Här kommer du knappast att ta en bild på maten du får in, utan istället på det som är ovanför er.

Annons

4. Hotel Fasano, Rio De Janeiro 

Det finns inte mycket att ogilla med takpoolen på Hotel Fasano i Rio de Janeiro. Med tanke på bakgrunden, bergen och vackra Ipanema Beach, är det inte särskilt svårt att förstå att det tas otroligt många instabilder härifrån.

5. Jade Mountain Resort, St Lucia

På Jade Mountain Resort kan du njuta av den här utsikten från ditt rum – ett perfekt tillfälle att göra dina följare extra avundsjuka!

Annons

6. Villa Saraswati, Bali

Ubud i Bali är ett paradis för dig som älskar att resa och är i sig väldigt instavänligt, men du kan uppgradera ditt konto ännu mer genom att bo här – Villa Saraswati.

7. Barceló Malaga; Spanien

Om du gillar lekfulla bilder mer än superlyx är Barceló Malaga ett bra hotellval. Lobbyn är nämligen omtalad för sin kreativa och färgstarka design.

Annons

8. Icehotel, Jukkasjärvi

Ishotellet i Jukkasjärvi är känt för att vara världens största hotell av is och snö och blev uppmärksammat internationellt när James Bond bodde här i Die Another Day. Om du känner dig modig bokar du ett kallt rum med dekor och sängram gjord av is.

9. Bellagio Casino, Las Vegas

Bellagio är inget för dig om du gillar diskret lyx – här får du överdåd i överflöd och det är även det perfekta stället att se en kändis eller två bland spelautomaterna.

Annons

10. Lebua at State Tower, Bangkok

Om du vill ha en spektakulär utsikt över Bangkok är Lebua at State Tower det ultimata hotellet. Syntes även i The Hangover 2.

Foto: Hotels.com

7 weekends nära Stockholm – från romantiska hotell till spalyx

Annons