Artikeln innehåller reklamlänkar

London är en av världens mest populära städer – och dessutom en favorit bland många kärlekspar. Staden bjuder på uppiggande puls och harmonisk känsla, samtidigt som möjligheterna till aktivitet är många. Strosa runt i någon av Londons alla parker, titta på teater eller njut av god mat.

London garanterar pirr i magen och närheten till vårt avlånga land gör staden till ett perfekt weekendresmål. Här listar vi sju romantiska hotell i London:

1. The Soho Hotel

The Soho Hotel ligger fem minuter från Oxford Street i London

Är du och din partner ute efter ett lyxigt hotell med centralt läge är The Soho Hotel här ett bra alternativ. Till Oxford Street tar det bara fem minuter att promenera och rummen är lyxigt inredda med romantisk känsla. På hotellet finns restaurang och bar, och för de som känner för att unna sig på riktigt finns det möjlighet att boka massage till rummet.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

2. Hotel 41

Romantiskt hotell i London med närhet till Buckingham Palace

Det här romantiska hotellet ligger bakom Buckingham Palace och bara ett par minuter ifrån tåg- och tunnelbanestationen Victoria. Boendet är lyxigt, både exteriört och interiört, och rummen är elegant inredda i svart och vitt. På hotellet finns bar och varje dag bjuds det på snacks och kanapéer i lobbyn.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

3. The Kensington Hotel

Lyxigt hotell i London med närhet till Harrods

The Kensington Hotel ligger i South Kensington och till det berömda varuhuset Harrods är det bara 20 minuters promenad. Rummen är inredda i elegant stil och på hotellet finns restaurang, bar och gym. Möjlighet till massage, kropps- och ansiktsbehandling finns.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

4. Haymarket Hotel

Romantiskt boende i London perfekt för kärleksparet

Haymarket Hotel ligger i hjärtat av Londons teaterdistrikt Theatre Royal och passar därför perfekt för de som har planer på att gå på teater under sin weekendresa. Hotellrummen är stilfullt inredda med både mönster och färg. Detsamma gäller lobbyn, restaurangen och baren. På hotellet finns även pool, gym och spa.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

5. Ham Yard Hotel

Lyxigt hotell i Piccadilly Circus

Ham Yard Hotel ligger bara ett par minuter från Piccadilly Circus och erbjuder förutom boende både restaurang, bar och gym. På hotellet finns även en trädgård, terass och bastu. Rummen är elegant inredda med lyxig känsla och vissa har även balkong eller terrass.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

6. Rosewood London Hotel

Hotell med fem minuters promenad från Covent Garden

Det här pampiga hotellet ligger bara fem minuters promenad från Covent Garden och Oxford Street. Rummen är rymliga, möblerna specialdesignade och badrummen beklädda i lyxig italienska marmor. På hotellet finns två restauranger och två barer, spa och bastu.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

7. The Clerk & Well  

Familjärt hotell i stadsdelen Clerkenwell, London

Det här är ett mindre och mer familjärt hotell placerat i den trendiga stadsdelen Clerkenwell. Både hotellets exteriör och interiör går i viktoriansk stil. Sammanlagt finns sex rum att boka och i anslutning till hotellet ligger en tillhörande bar och restaurang.

Läs mer och boka här. (länk till Hotels.com)

Foto: IBL

Läs mer:

Därför blir du en bättre person av att resa

8 härliga takbarer att besöka i London

Bästa beautyshoppingen i London

Mest läst