Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Semester i Sverige – smultronställen att upptäcka i sommar

08 apr, 2020 
AvRebecca Wictor
Resmål i Sverige
Det är dags att upptäcka Sverige! Och det finns många fina resmål att besöka. Här listar vi 7 smultronställe att resa till i sommar.
Annons
Upplev 6 svenska semesterpärlor i sommarBrand logo
Upplev 6 svenska semesterpärlor i sommar

Aldrig förr har det varit så aktuellt med hemester. Efter en vår av karantän och social distansering kan vi konstatera att utlandsresor inte är aktuellt på ett tag. Vilket ger oss en underbar chans att upptäcka vårt egna land.

7 vackra resmål i Sverige

Sverige är ett avlångt land och naturen skiljer sig avsevärt mellan söderns stränder och norrlands skogar. Men en sak är den samma, mängden vackra platser att upptäcka i sommar. Här listar vi några naturnära favoriter:

1. Dalecarlia Hotel & Spa

Dalecarlia hotell

I Tellberg ligger denna pärla med fin utsikt över sjön Siljan. Här har du nära till Dalhalla, Rättvik och Leksand. En chans till avkoppling och upptäckarresa i Dalarna. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk)

Annons

2. Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lingrens värld

Har du små barn är Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld väl värt en resa. Här kan barnen (och du) njuta av skådespel i levande miljöer och bo som i en saga. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk)

3. Kastellet i Vaxholm

Kastellet Vaxholm

Tag dig utanför Stockholm, till Vaxholm och besök kastellet. Här kan du åka rib-båt, delta i escape room-aktivteter och mycket mer. Förutom att njuta av den fantastiska miljön. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk)

Annons

4. Kockska Gården

Kocksta gården

Bo centralt i Simrishamn och njut av hela Österlen. Gör små utflykter och upptäck härliga gårdsbutiker längs hela kusten. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk)

5. Kvarnens pensionat och Bed & Breakfast

Kvarnen

Gillar du pizza och vita stränder? Då är Falkenberg helt klart något för dig. Upptäck den långa kustremsan med härliga badstränder och besök Lisa Lemkes restaurang Prostens Pizza eller välkända Lilla Napoli. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk)

Annons

6. Tree Hotel

Tree hotel

I lilla Harads, i Norrbotten hittar dessa underbara ”träkojor” som du kan bo i. Tree Hotel är ett lyxboende i mitten av ingenstans, exemplariskt för dig som vill ta en paus och finna lugnet. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk)

7. Vita Krala

Vita Krala

Upptäck Närkes underbara natur här i Haddebo. På Vita Krala bor du verkligen nära naturen. Perfekt om du till exempel reser med små barn som lätt kan springa av sin energi utomhus och leka i vackra miljöer. Här kan du läsa mer och boka (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons