Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Topplista: Hotellen med bäst badrum för selfies

19 jun, 2019 
AvAnna Asplund
Badrumsselfies är populära, inte minst på hotell. Och nu släpper Hotels.com en lista med hotellen som har mest Instagramvänliga badrum. Kika in!
Annons

Badrumsselfies trendar enligt Hotels.com, som har tagit fram en lista med de bästa hotellbadrummen inför den internationella selfiedagen den 21 juni.

Med över 1,5 miljoner taggar är #bathroomselfie 32 gånger större än #bedroomselfie, det visar statistik för Instagram från maj 2019. Och hotellbadrum är populära bakgrunder i jakten på Instagram-likes.

Det beror förstås inte bara på bra belysning: Lyxiga badrum kan ha rejäl wow-effekt och en selfie från badrummet säger en hel del om hotellets inredning, arkitektur och standard.

Är det här världens bästa hotellbadrum för selfies?

– Vi vet att spektakulära badrum är ett måste för vår målgrupp, inte minst genom att se hur flitigt badrum diskuteras i våra gästrecensioner. Hotell måste börja investera i snygga badrum. Var du ens på semester om du inte tog en badrumselfie?, säger Liz Oakman, som är senior director och general manager EMEA för Hotels.com.

Annons

Sajten har över 30 miljoner hotellrecensioner. Och nu har man alltså tagit fram en lista med de bästa hotellbadrummen för selfies. Kika in:

1. Hotell The Mandrake (London)

Mandrake hotel i London – världens mest selfievänliga hotellbadrum

Marmor, lyx och stilren dekadens. Det här prisbelönade hotellets badrum lär inte lämna någon Instagramföljare oberörd. Här kan du boka rum på hotellet (reklamlänk).

2. Hotell Vik (San Vincente)

Ett badrum som gjort för en selfie, på Vik i Chile

Stilrent hotell med egen vintillverkning. Och badrum med svävande badkar och magisk utsikt över staden. Här kan du boka rum på hotellet (reklamlänk).

Annons

3. Hotell Le Royal Monceau (Paris)

Hotellbadrum på Le Royal Monceau i Paris

Vid Triumfbågen ligger denna futuristiska spegelsal till badrum, i ett omtalat hotell med eget spa. Här kan du boka rum på hotellet. (reklamlänk)

4. Hotell L’oscar (London)

Badrum på hotellet L'oscar i London

Hög glamourfaktor och bevarad historisk arkitektur i en före detta kyrka mitt i London. Här kan du boka rum på hotellet (reklamlänk).

Annons

5. Hotell La Sultana (Marrakech)

Selfievänligt badrum på hotellet La Saltuna

Ett minst sagt storslaget hotell, med badrum i persikofärgad marmor och guld. Här kan du boka rum på hotellet (reklamlänk).

6. Hotell Keemala (Phuket)

Instagramvänligt hotellbadrum på Keemala

Badrum (med tillhörande hotell och lyx-spa) med sin egen twist av den ”naturnära känslan”, och dessutom beläget mitt i naturen. Här kan du boka rum på hotellet (reklamlänk).

Annons

7. Hotell Reverie Saigon (Ho chi minh city)

Ett hotellbadrum i spektakulär stil

Ett hotell med en filmisk och maxad mix av färger, material och stilar – och badrum som nog höjer ögonbryn på Instagram. Här kan du boka rum på hotellet (reklamlänk).

Källa och foton: Hotels.com

Läs mer:

Annons