Ett par som kramas i solnedgång.

Mackenzie Yocum träffade sin ungdomskärlek på gymnasiet, och efter att ha varit tillsammans i fyra år förlovade de sig. Men relationen mellan det unga paret var stormig, och när förhållandet gick igenom en jobbig period efter två år som förlovade fick Mackenzie upp ögonen för en annan man i sin närhet – fästmannens pappa, 36 år äldre Jeff Scholl.

Jeff gick själv igenom en skilsmässa från sina barns mamma, och erbjöd Mackenzie stöd under hennes jobbiga tid. Mitt i allt hittade de varandra och påbörjade en kärleksaffär – bakom Jeffs sons rygg, och hustrun han höll på att separera från.

Bedragaren lurade 35 kvinnor samtidigt – för att få presenter

Familjen vill inte ha kontakt med paret

Även om Mackenzie, 25, och Jeff, 61, i dag är lyckliga tillsammans och har en son på fem månader tillsammans, så ångrar de att de gick bakom ryggen på Jeffs familj i början av relationen.

– Det enda jag ångrar är att jag inte var ärlig och började en relation med Jeff innan våra tidigare förhållanden hade tagit slut. Vi borde varit ärliga med våra känslor och sagt att vi inte var lyckliga. Det finns emotionell otrohet och fysisk otrohet. Den emotionella otroheten höll på i ett år och den fysiska i sex månader. Jag var med hans son i sex år, men Jeff var alltid så snäll, säger Mackenzie till Daily Mail.

I dag vägrar Mackenzie ex-fästman och hennes tidigare svärmor ha kontakt med henne och Jeff. Även Mackenzies egen familj har tagit avstånd från henne och sagt upp kontakten.

– Min bror slutade prata med mig på grund av vad vi gjorde. Jeff har två döttrar och en har varit väldigt stöttande men den andra pratar inte med oss längre, vilket jag förstår för det sårade många människor.

Jeff Scholl.

Jeff Scholl bröt med sin son för att vara med 36 år yngre kärleken.

Facebook.

Martinas pojkvän hade en till relation – ljög om allt i flera år: ”Lurat mig”

Sonen har tagit avstånd efter pappan blev ihop med exet

Jeff saknar att ha en relation med sin son, som har tagit avstånd från relationen helt och inte vill ha med sin pappa eller exfästmö att göra.

– Det gör ont att jag inte har en relation med min son längre. Jag hoppas en dag kunna bli förlåten. Jag ångrar verkligen hur allt blev. Jag känner att jag aldrig hade en chans att förklara mig själv eftersom han aldrig konfronterade mig, han försköt mig bara, säger Jeff Scholl.

Trots allt familjedrama och den stora åldersskillnaden så är Mackenzie och Jeff lyckliga i sin relation säger de.

– Många kollar på oss och tänker att åldersskillnaden är så stor, men vad vi hittade hos varandra är vad vi saknade i tidigare relationer. Även om vi har ett åldersglapp så är vi mer kompatibla än med personerna vi var med innan. Vi vill gifta oss men väntar på rätt tillfälle, säger Mackenzie till Daily Mail.

Erica hittade kärleken i sin 29 år äldre svärfar – nu är de gifta