Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

44-åriga Michaels flickvän är 25 år: ”Folk försöker få oss att göra slut”

18 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografInstagram
Modellen Michael Stomatuk, 44, är tillsammans med 19 år yngre flickvännen Emily Downing.
Även om paret är lyckliga tillsammans så är det många som försöker få dem att göra slut berättar Michael, som har många beundrare på sociala medier.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

Modellen Michael Stomatuk, 44, och flickvännen Emily Downing, 25, träffades för första gången 2018 när de gick på samma yogapass. Till en början av åldersskillnaden på 19 år något som gjorde att Emily var tveksam till att börja dejta Michael.

– Jag tyckte från början att Emily var väldigt gullig och lättsam och hon minns att gin tänkte att jag var rolig och hade bra, positiv energi – men att hon var lite tveksam på grund av åldersskillnaden på 19 år, säger Michael till The Mirror.

De två bytte nummer och började träffas, men på grund av tidigare relationer och skillnaden i ålder så dröjde det till 2020 innan de berättade för vänner och bekanta att de var tillsammans.

Svartsjuka kommentarer från fans

Men även om familj och vänner stöttar paret så är det inte alla som gör det – i samband med att de blev ett par började Michael också lägga upp klipp på appen TikTok, där han fått en stor följarskara på en halv miljon personer. För det mesta får han bara fina kommentarer, och folk gillar hans relation med Emily.

Annons

– Jag får ofta kommentarer som ”Är inte du den heta killen från TikTok?” och ”Du har ett så fint leende”, likväl som ”Jag älskar er” ropat efter oss när jag är med Emily. Men jag har också fått meddelanden från fantjejer och -killar som är ganska sexuella, säger Michael Stomatuk.

Han menar att meddelanden om att han skulle vara en ”dilf” är något han tar med en klackspark – men ibland går det överstyr när fans blir svartsjuka. Det händer att personer försöker få dem att göra slut, eller försöker övertyga Emily att Michael är otrogen.

– Även om det inte har påverkat vår relation så har otaliga främlingar hört av sig till Emily och sagt att jag inte är trogen och att hon borde göra slut med mig – men det är inte sant och det vet Emily, vilket är det viktiga, men det är inte lätt för henne att höra sådana påståenden.

Michaels tips för relation med stor åldersskillnad

Trots folks kommentarer så håller paret ihop, och Michael tror på det gamla uttrycket att ålder bara är en siffra.

– Oavsett om du gillar någon med ett åldersgap på fem år eller tjugo år, så kan man inte hjälpa vem man blir kär i. Men det måste finnas likheter på båda sidorna för annars kommer man inte klicka. Ta inte livet så seriöst. Att vara i en relation med stor åldersskillnad är inte för alla och att vissa blir svartsjuka – men ta det inte personligt och var glad för kärleken du har hittat.

Annons