81-åriga Iris Jones och hennes egyptiska make Mohamed Ahmed, 36, blev rubriker över hela världen med sin oväntade romans 2020. Paret träffades i en Facebook-grupp 2020, och blev blixtförälskade. Iris flög till kärleken i Egypten och i november 2020 gifte de sig.

Men nu är det smolk i bägaren för paret, som har separerats ofrivilligt på grund av pandemin. Medan Iris sitter i Storbritannien är maken fast i Egypten, och får inte komma hit – trots att de är gifta.

Iris, som är en pensionerad städare, har tidigare berättat om sin oro över att inte få träffa maken någonsin igen. Hon skriver på Facebook att hon kämpar för att få till ett visum för maken, men att hon bara möts av tystnad.

”Du är i mitt hjärta för alltid”, har hon skrivit på Facebook och taggat den 45 år yngre maken.

Ashleys make låste in henne i källaren utan mat i dagar – nu berättar hon

Iris gråter – saknar 45 år yngre maken

Hon har också erkänt att hon gråter hela dagarna av saknad över sin make.

– Jag är separerad från någon jag älskar, det är så svårt. Jag har inte tiden på min sida, hans advokater vet det. Jag har fått åka dit tre gånger och kommit tillbaka utan honom, säger hon till Metro.

Nu kan hon dock inte åka till Egypten mer, då miljön är dålig för hennes hälsa. Hon har inte heller råd.

– Åldern är inte på min sida. Jag skulle kunna dö imorgon. Varje dag är värdefull. Det är riktigt hemskt att vara ifrån varandra.

Mohamed menar att han inte nödvändigtvis måste bo i Storbritannien, det viktiga är att han får vara med Iris.

– Folk tror att jag är med henne av fel anledningar. Jag vet att Storbritannien är ett vackert land och att många människor vill åka dit, men jag är obrydd. Jag är redo att bo varsomhelst i världen med henne, säger han.

Källa: Daily Mail.

Tony lämnades bort av föräldrarna när han var 11 år – räddades av Peter