1:26

Efter reklamen: 12 tecken på att du funnit riktig vänskap

(1:26)

Facebookanvändaren Janette Naylor rör en hel folksamling till tårar med sin fina berättelse om sin mormor. Efter att ha delat historien i den öppnaFacebook-gruppen The kindness pandemic, som har över en halv miljon medlemmar, så har tusentals personer engagerat sig i Janettes mormor och mormoderns bästa vän Joyce.

Till en bild på de två kvinnorna tillsammans där de håller hand skriver Janette:

”Det här är min mormor och hennes bästa vän Joyce. De gick i skolan tillsammans, min mormor är 95 och Joyce är 96. Över 80 års vänskap. De brukade träffas varje helg för en kopp te och kakor, tills min mormor blev sjuk i mars – sedan dess har de inte sett varandra”.

Sarah fick cancer – nu är tvillingsystern gravid med hennes barn

På grund av pandemin och mormoderns sjukdom har de två vännerna fått hålla sig ifrån varandra för första gången sedan de var tonåringar.

Kvinnornas fina återförening rör alla till tårar

Men nu har mormor och Joyce äntligen kunnat återförenas – och det blev ett möte fullt av kärlek.

”Men idag återförenades de. De kramades, pussades, grät och sa till varandra om och om igen hur mycket de hade saknat varandra. De satt så här under större delen av besöket. Det var verkligen något av det vackraste jag någonsin sett”, skriver Janette.

78-åriga Linda har räddat mer än 80 bebisar – nu berättar hon

Inlägget har gillats över 29 000 gånger, fått nästan tusen delningar och dessutom fått över 2000 kommentarer, där människor skickar kärlek till de gulliga väninnorna. Historian har också spridits till andra grupper och sidor, för att så många berörs av deras vänskap.

Utvald läsning

Femina