1:38

Efter reklamen: 4 krimfall som skakat världen

(1:38)

Fallet med Chris Watts har blivit ett av de mest omtalade mordfallen de senaste åren. Watts mördade sin gravida fru och deras två små döttrar 2018, efter att ha blivit påkommen med att ha en affär med Nichol Kessinger, som han ville lämna sin familj för.

Efter morden spelade Chris den sörjande änklingen innan polisen slog hål på hans historia, och han till slut erkände att han hade mördat först frun, och sedan de två döttrarna, innan han gjort sig av med deras kroppar.

Fallet uppmärksammades på nytt i Netflix-dokumentären American murder: The family next door. Där framkommer det att Kessinger och Watts träffade varandra för att de jobbade ihop, och att Watts sa till älskarinnan att han höll på att avsluta relationen med frun. I själva verket var han fortfarande gift, och hade ett tredje barn på väg – något Nichol inte visste om. Hon ska inte heller haft någon aning om att Chris mördade sin familj förrän han erkände för polisen.

Chris Watts sista sms – innan han mördade hela sin familj

Chris Watts har kontakt med älskarinnan

Nu visar det sig att Chris Watts och den tidigare älskarinnan, som han alltså har uppgett var anledningen till att han mördade sin familj, fortfarande håller kontakten. Chris Watts sitter i fängelse och avtjänar fem livstidsdomar utan möjlighet till villkorlig frigivning i USA, och har fått brev av Nichol.

– Han sa till mig att hon behövde prata med honom för att reda ut saker. Han ville inte säga exakt vad hon sa. Han skulle inte ha någon kontakt med henne egentligen, men det var hon som började skicka brev till honom, säger Chris Watts tidigare fängelsekamrat Carter.

Carter berättar också att Chris har bilder på sina barn på väggen i fängelset – men ingen på sin fru, trots att han mördade dem alla tre.

Det är också bara barnen som dyker upp i Watts mardrömmar berättar den tidigare fängelsekamraten. Enligt Carter har Chris berättat hur han ser sina två små döttrar kasta boll till varandra i cellen han bor i på fängelset.

– Han sa till mig att han fick mardrömmar varje natt, alltid samma, att hans två flickor stod i fängelsecellen och kastade boll.

Källa: The Mirror.

Chris Watts mördade hela sin familj – försvaras av sin mamma

Utvald läsning

Femina