Tvåbarnsmamman Selena Ann Bradley, 23 var gravid med sitt tredje barn och bara månader från att föda sin bebis när hon på fredagen försvann spårlöst från sitt hem i Texas, och anmäldes som försvunnen till polisen.

Tre dagar senare, på måndagen, hittades Selena mördad i sin 16 år äldre pojkväns frys i köket, invirad i blå presenning, uppger polisen till New York Post.

Pojkvännen William James Martinez, 39, står nu misstänkt för mord.

Den gravida tvåbarnsmammans dödsorsak är inte ännu fastställd av rättsläkaren, men polisen berättar att Selena Ann Bradley hittades med blåmärken runt halsen och att hennes ansikte ser ut att ha blivit slaget.

William James Martinez verkar ha lidit samvetskval efter mordet, och berättat för sina vänner. Vännen säger till polisen att Martinez sagt till honom att han "hade gjort något hemskt och skulle åka in i fängelse för resten av sitt liv". Han ska också ha berättat för vännen att det fanns en kropp i hans frys.

Ville inte gripas av polisen – kraschade med bilen

När polisen lyckades spåra 39-åringens bil på måndagskvällen vägrade han stanna, och tvingade polisen till en biljakt – något som ledde till att de senare hittade hans bil kraschad på ett fält, men utan Martinez i den.

Det var först på tisdagen som polisen fick ett tips om en man som haltade runt i centrala San Angelo, och man kunde gripa William James Martinez misstänkt för mord. Borgensumman är satt på en miljon dollar, skriver New York Post.

Läs mer:

17 lyxiga pyjamaser vill vi ha just nu

Nina Persson om kampen att få barn efter cancerbeskedet

Kändisarnas reaktioner på osäkra USA-valet: "Djupt andetag"

Mer läsning

Femina