Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hon upptäckte pojkvännens otrohet – timmar efter att ha fött hans barn

24 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok, Pexels.
Hon hade fött barn bara några timmar tidigare, och skulle mitt i natten kolla vad klockan var på hennes sovande pojkväns telefon.
Då upptäckte hon ett meddelande från en annan kvinna – och kunde avslöja killens svek.
”Jag tog min sovande killes telefon för att kolla tiden”, skriver hon i den virala videon.
Annons
9 anledningar till att människor är otrognaBrand logo
9 anledningar till att människor är otrogna

Många ser otrohet som något oförlåtligt i en relation, oavsett omständigheter. Men att vara otrogen samma dag som ens tjej fött ens barn ser nog de flesta som snäppet värre.

Det var precis vad som hände Tiktok-användaren ”aubrecita”, något hon berättar om i ett klipp på sociala medier-appen, som har setts 11 miljoner gånger.

”När jag matade min bara timmar gamla bebis på sjukhuset hade sjuksköterskorna sagt att jag skulle skriva upp vilka tider han åt, så jag tog min sovande killes telefon för att kolla tiden”, skriver hon i videon.

Sedan visar hon upp en skärmdump hon tagit från killens telefon, där han har deras nyfödda bebis som bakgrundsbild. Men det som sticker ut på bilden är ett oläst sms från en Marissa, som frågar om killen vill ”mysa med henne”.

Annons

Skämtsamt har ”aubrecita” döpt videon till ”Jag vet – jag kan inte förstå att han lät sitt batteri vara så urladdat heller”.

Så lever hon efter sveket

I kommentarerna och i efterföljande videos förklarar Tiktok-användaren, som själv jobbar som barnmorska nu, att det här hände för nio år sedan, och att hon och pappan till hennes son gjorde slut efter händelsen. Hon förtydligar också att Melissa inte visste om att killen hon skrev med var i en relation, eller nyss hade blivit pappa.

”Ärligt talat, Marissa var oskyldig, hon visste inte. Plus att han skrev med 3 andra tjejer så hon blev också lurad”, skriver hon.

@aubrecita

I know—I can’t believe he let his battery get that low either #babydaddyproblems #postpartum #formerteenmom

♬ original sound - Kooze

Idag lever ”aubrecita” med en annan man som hon är lyckligt gift med, och som hon menar har återgett henne tron på att det finns bra män.

De som kommenterar videon delar med sig av sina egna erfarenheter av liknande karaktär.

”Jag upptäckte det på julaftonsmorgonen två månader efter att våra tvillingar föddes. Han lägger aldrig ifrån sig mobilen, jag antar att jag hade tur”, skriver en kvinna.

”Min gick ut från rummet varje timme för att uppdatera någon tjej jag inte ens kände”, skriver en annan.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons