Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Julia och Cassandra träffades på jobbet – upptäckte att de var syskon

09 mar, 2021 
Julia Tinetti och Cassandra Madison träffades när de jobbade på samma bar i Connecticut, och blev snabbt vänner med varandra.
Men efter att ha fattat misstankar tog de ett DNA-prov – och insåg att de var helsyskon.
– Bara två tjejer som råkar jobba ihop och upptäcker att de är systrar, säger Cassandra.
Annons
8 skådisar som jobbat ihop med sina syskonBrand logo
8 skådisar som jobbat ihop med sina syskon

Det var 2013 som Julia Tinetti, 31, och Cassandra Madison, 32, först träffades, när de båda jobbade på Russian Lady Bar i New Haven, i den amerikanska delstaten Connecticut.

De två blev vänner och upptäckte snabbt att de hade mycket gemensamt – inte minst att de båda hade tatueringar av den Dominikanska flaggan, landet som de blivit adopterade ifrån.

”Vi blev vänner, började ha matchande kläder, hade jätteroligt ihop och sa till alla att 'vi är systrar'”, berättar Cassandra Madison i ett uppmärksammat inlägg på Facebook.

Att de två har likheter i sitt utseende gjorde att de kollade i sina adoptionspapper, men dokumenten de hade matchade inte varandra, och de tänkte att det kanske bara var ett sammanträffande.

Men samtidigt kände de att de hade en speciell kontakt, utöver att vara vänner, och när Cassandra flyttade till delstaten Virginia två år senare så höll de ändå kontakten.

Cassandras upptäckt hos sin biologiska pappa

Efter att Cassandra gjorde ett DNA-test så hittade hon sin biologiska pappa i Dominikanska republiken, och flög dit på besök. Hon fick då veta att hon hade sex biologiska syskon – inklusive en syster som också hade adopterats bort.

Annons

Julia tog då också ett DNA-test, från företaget 23andme, och snabbt fick de två svaret de hade väntat på – de var helsyskon.

”Jag frågar min pappa om han gav upp ett till barn och han säger ja! Jag får spel, herregud det finns ett till syskon! Jag hoppar i min bil och kör till Connecticut för att få Tinetti att göra 23andme och resultatet kom tillbaka i går. VI ÄR SYSTRAR! Samma mamma, samma pappa! Bara två tjejer som råkar jobba ihop och upptäcker att de är systrar”, skriver Cassandra på Facebook.

Julia har fortfarande svårt att ta in allt som hänt.

– Det här är något man ser på tv. Att hitta min biologiska familj var inte en grej för mig. Jag växte upp med en jättebra familj, så jag lät det liksom vara.

Annons