0:37

Efter reklamen: Se den virala videon om Dianas hår som blivit succé

(0:37)

”Hell hath no fury like a woman scorned” är ett gammalt talesätt, som menar att ingen ilska är lika intensiv som den hos en sårad eller bedragen kvinna.

Säga vad man vill om uttrycket, men i TikTok-användaren Kristinas fall så ligger det något i det. Hon erkänner nämligen ett klurigt sätt hon har hämnats på sitt ex under fem års tid – och menar att hon aldrig kommer sluta med sin speciella hämndtaktik.

I en video som sprids på appen berättar hon att hon skriver upp exet på mängder av mejlnyhetsbrev han inte vill ha.

– Ända sedan mitt ex och jag gjorde slut 2016, så har jag haft en intressant taktik för att hämnas. Min hämnd kommer i form av nyhetsbrev på mejlen, säger hon i klippet.

Tilde de Paula Ebys varning till följarna efter Instagram-dramat

Kristina förklarar sin taktik mer ingående.

– Om jag är på en flygplatsen och behöver en mejladress för att använda deras wifi, så använder jag hans. Om jag vill läsa en artikel men de behöver en mejl, så skickar jag hans, säger hon.

Nu har hon också gått vidare och skriver inte bara upp exet på nyhetsbrev, utan också på utskick om uppdateringar kring evenemang som han inte ska gå på.

– Jag kommer bokstavligt talat aldrig sluta göra det, säger hon i klippet.

Nicole Falciani erkänner: Vill inte att det ska gå bra för Eric Saade

Chocken över hämndaktionen

Vad exkillen har gjort för att förtjäna Kristinas hämnd framgår inte, men videoklippet har nu fått över 4,5 miljoner visningar, och tusentals kommentarer.

”Okej, vilket av mina ex har gjort det här mot mig? Jag blockar mejladresser dagligen men får ändå mer nästa dag”, skriver en person.

”Totalt psyko, men så imponerande att ha ett så djävulslikt sinne”, skriver en annan.

”Gumman, vad gjorde han som du är sur över fem år senare”, undrar en person förvirrat.

@kristinamakescontent

#stitch with @andpacker omg so random of me can’t believe I just did that (but srsly it’s actually quite annoying) #storytime #exes #spammail #idk

♬ original sound - Kristina Makes Content 💁🏻‍♀️

Källa: It's gone viral.

5 kändispar som gjorde slut via telefon

Utvald läsning

Femina