Trendar: InredningMat och dryckResor

5 kändispar som gjorde slut via telefon

26 feb, 2021 
AvMalin Ny
AvMalin Ny
Att bli dumpad är aldrig kul, och speciellt inte när det sker via telefon. Här är exempel på kändisar som gjort slut genom att ringa eller smsa!
Annons
Paren som visar att det finns äkta kärlek i HollywoodBrand logo
Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood

Kärlek och relationer kan vara underbara men också hemska – speciellt när man blir dumpad över telefon. Här är kändisarna vars relationer slutade i ett telefonsamtal eller sms – ouch!

Taylor Swift och Joe Jonas

Taylor Swift och Joe Jonas hade ett kortare förhållande under 2008 men trots det ska flera låtar på Swifts album Fearless handla om exet. Relationen ska inte heller ha slutat särskilt lyckligt då Jonas enligt uppgift gjorde slut över telefon. När Taylor blev intervjuad på Ellen DeGeneres Show refererade hon bland annat till Jonas som "killen som gjorde slut med mig över telefon på 25 sekunder när jag var 18 år".

I efterhand verkar hon dock ha ångrat tilltaget. När hon medverkade på Ellen DeGeneres Show igen i maj 2019 bad hon nämligen om ursäkt till Jonas och förklarade allt med att: "Jag var 18. Vi skrattar åt det nu men det var oförskämt".

Chrishell Stause och Justin Hartley

Skådespelaren Justin Hartley, mest känd från tv-serien This Is Us, chockade många när han ansökte om skilsmässa från frun Chrishell Stause, känd från realityserien Selling Sunset. De hade då varit gifta i två år.

Annons

Även Stause ska ha blivit rejält överraskad, något hon själv berättade om i ett avsnitt av realityserien i augusti 2020. Hon berättade då att hon hade fått ett meddelande från Hartley där han skrev att han hade ansökt om skilsmässa, och 45 minuter senare ska det ha stått i press världen över.

Enligt Stause skulle hon och Hartley ha bråkat över telefon samma morgon, men blivit sams igen kort efteråt. Hartley har dock aldrig kommenterat eller bekräftat de uppgifterna.

Katy Perry och Russell Brand

Russell Brand och Katy Perry hade bara varit gifta i drygt ett år när det blev officiellt att Brand hade ansökt om skilsmässa från sångerskan, i december 2011. Kort efteråt skrev Brand följande i ett pressmeddelande:

Annons

"Tråkigt nog har Katy och jag bestämt oss för att avsluta vårt äktenskap. Jag kommer alltid att avguda henne och vet att vi kommer att förbli vänner".

Två år senare visade sig dock att skilsmässan var allt annat än vänskaplig. I en intervju med Vogue berättade nämligen Perry att Brand hade gjort slut med henne via ett sms:

– Han är en väldigt smart man, och jag var kär i honom när jag gifte mig med honom. Men låt oss bara säga att jag inte har hört från honom sedan han sms:ade mig och sa att han ville skiljas den 31 december 2011.

Perrie Edwards och Zayn Malik

Den före detta One Direction-medlemmen Zayn Malik hade ett förhållande med sångerskan Perrie Edwards i fyra år, varav två som förlovade. År 2015 gjorde dock Malik slut via sms, något Edwards skrev om i boken Our World året efter:

Annons

"Det var hemskt, den värsta tiden i mitt liv. Ett fyra år långt förhållande som slutade med ett kort sms, bara sådär."

Selena Gomez och The Weeknd

Selena Gomez och The Weeknd dejtade i ett år innan de beslutade sig för att gå skilda vägar i november 2017. Enligt uppgift ska sångaren ha gjort slut med Gomez via telefon, där han ska ha förklarat att det inte fanns någon passion kvar i förhållandet.

Foto: TT

Källa: Elite Daily

LÄS MER:

Annons