1:26

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om tvillinggraviditeter

(1:26)

Brittiska paret Vickie och Jamie O'Donnell var rädda att de aldrig skulle kunna få biologiska barn. I flera år kämpade de för att Vickie skulle bli gravid, men på grund av att hon led av kvinnosjukdomen PCOS såg det länge hopplöst ut.

När Vickie till slut blev gravid med sonen Phoenix såg de graviditeten som ett oväntat mirakel, och var överlyckliga över att kunna bli föräldrar.

Nioårig autistisk flicka har högre IQ än Einstein och Hawking – retades

Men vad de trodde skulle bli en enbarnsfamilj växte snabbt – och mycket.

Bara några månader efter Phoenix födelse blev Vickie gravid igen, vilket i sig kom som en stor överraskning. Men hos läkaren kom nästa omvälvande besked. Efter att först ha fått höra att hon var gravid med tvillingar – för att sedan få veta att det var trillingar.

Mammans utmaningar med de fyra barnen

Så när sonen Phoenix var omkring ett år gammal fick paret tre bebisar till att ta hand om, vilket har lett till en del utmaningar för föräldrarna.

– Jag skulle säga att det svåraste är när alla fyra vill ha mat samtidigt, säger Vickie till The Sun och fortsätter:

– Om tre bebisar är oroliga och vill ha mat, och Phoenix vill ha sin middag, så är det helt klart utmanande.

Mamman trodde hon skulle dö – här är hennes hjärtskärande farväl till dottern

Paret får mycket hjälp av Vickies föräldrar, som de bor tillsammans med.

– Jag tycker inte om att höra dem gråta, det gör mig stressad, så det kan vara en utmaning. Men jag är aldrig ensam. Jag är alltid med min mamma, och om hon har gått iväg så är hon alltid i närheten. Vi bor med min mamma och min pappa, de är mina superhjältar.

Utvald läsning

Femina