Tvååriga flickan Wyatt Rose Wheeler bodde i Duffryn i södra Wales med sin familj, när hon i förra veckan blev sjuk, och diagnostiserades med halsfluss.

Men vad som såg ut som att bli en snabb hälsoförbättring vände ännu snabbare – två dagar senar hittades den lilla flickan död. Hon hade då gått bort i sömnen.

Nu skriver flickans mamma Laura, 31, om den oförklarliga händelsen och sorgen.

”Vår vackra tvååriga flickebarn har gått bort i sömnen. Hon blev diagnostiserad med halsfluss två dagar tidigare och verkade vara på bättringsvägen. Vi har inga av de svaren vi så desperat behöver än, allt vi vet är att livet har varit grymt och att vi är förkrossade. Hon var så full av kärlek och glädje och var ljuslyktan som ledde oss alla från svåra tider och fick oss att bli en familj igen. Jag är inte religiös men jag har aldrig hoppats mer på en himmel”, skriver hon på Facebook.

Wyatt lämnar efter sig mamma, pappa och två systrar på nio och tolv år.

Dotterns bortgång helt oväntad – ska utreda dödsfallet

En vän till familjen berättar för The Mirror att dotterns bortgång var helt oväntad.

– Det är så oväntat. På onsdagen hade hon snorat och verkade ha haft en förkylning i några dagar. Hon verkade ha lite problem att andas, så de tog henne till sjukhuset för att få henne undersökt, och de sa att det såg ut som halsfluss. De gav henne antibiotika och skickade hem henne. Med hjälp av antibiotikan verkade hon må bättre. På torsdagen sov hon mycket, men hon åt, säger familjevännen Ellie.

Familjen kommer utföra en utredning över dotterns dödsfall, skriver The Mirror.

Läs mer:

Joe Bidens dotter Ashley tokhyllas efter segerdansen

Ryktet: Melania Trump vill skilja sig – planen för att lämna Donald

Per Gessles avgörande bråk med Marie Fredriksson: "En enda"

Mer läsning

Femina