Nygift par med brudbukett.

En nygift brud tog till en bröllopsgrupp på Facebook för att få hjälp med ett dilemma – och fick kanske inte den hjälp hon hade hoppats på.

Den australiska kvinnan och hennes partner hade nyligen ett exklusivt och kostsamt bröllop där gästerna inte behövde betala någonting – och är nu besviken på att hennes bästa vän inte gett en fin bröllopspresent.

”Har ni någon gång fått en bröllopspresent som känns som ett slag i ansiktet. Hur hanterade ni det? Min partner och jag hade ett väldigt exklusivt bröllop med allt inkluderat och fokus på våra gäster. Vår bästa vän med make och barn vet detta och gav oss två handdukar från Kmart, som totalt är värt ungefär 100 kronor. Det sårade oss mycket, ett riktigt slag i ansiktet... Vi vet inte hur vi ska hantera det... har ni några förslag?”, skriver hon i gruppen.

Kritiken mot bruden – kallas ytlig och otacksam

Men i stället för att få sympati och hjälp fick den nyblivna bruden kritik för att hon var otacksam och ytlig, skriver News.co.au, som var först med att skriva om händelsen.

”Det kanske är allt de har råd med? Var tacksam att de ville vara där för att fira er speciella dag och fokusera på deras personligheter i stället för ytliga saker som de har eller inte har gett er”, skriver en person irriterat bland kommentarerna.

”Är du seriös? Det handlar inte om vad du får ut av det”, tycker en annan.

En tredje poängterar att bruden borde vara tacksam som ens kunnat ha ett bröllop i dessa coronatider när så många har tvingats ställa in.

”Handdukar är en grym present. Vem bryr sig om hur mycket de kostar. Vilken ytlig person”, skriver en annan.

Läs mer:

Charles kärleksgest till Diana i början av äktenskapet

Kvinnans sms till snickaren delar internet: ”Varit arg”

Mark Levengood avslöjar detaljer om livet med maken Jonas Gardell