Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mark Levengood avslöjar detaljer om livet med maken Jonas Gardell

23 nov, 2020 
AvElin Jonsson
FotografTT
Mark Levengood och Jonas Gardell.
Nu avslöjar den folkkära tv-profilen Mark Levengood att det trots ett långt och lyckat äktenskap i bagaget, kan vara aningen tufft att leva tillsammans med maken Jonas Gardell.
Annons
9 saker lyckliga par gör tillsammansBrand logo
9 saker lyckliga par gör tillsammans

Mark Levengood och Jonas Gardell har varit ett par i 34 år, och de har i dagsläget en massa olika bröllopsdagar att fira. Eftersom de gift sig mer än en gång!

– Vi gifte oss första gången år 1988. Det var inte lagligt då ännu, men vi gjorde det ändå. Våra syskon gifte sig och hade roliga fester, så vi tänkte att vi ville göra samma sak, har Mark Levengood tidigare i en intervju med Sveriges Radio.

Och så gifte de sig en andra gång sju år senare, när partnerskapslagen kom 1995.

– Nu kan man gifta sig på riktigt, så för ett par år sedan gifte vi oss för tredje gången, förklarade Mark Levengood i radio-intervjun.

Mark Levengood: ”Livet med Jonas kan vara utmanande”

I en purfärsk intervju ger nu den folkkäre programledaren en inblick i sin vardag med sin komiker-make Jonas Gardell. Och livet med Jonas Gardell beskriver Levengood som ”väldigt dynamiskt”.

– Livet med Jonas kan vara utmanande, jag kan bli skvatt galen, men det är aldrig tråkigt. Han är väldigt rolig, känslosam och har ett snabbt intellekt. Jag är otroligt envis, säger Mark Levengood i en lång intervju i Hälsoliv. Och han fortsätter förklara att Jonas tappert måste stå ut med hans envishet:

Annons

– På de punkter han försökt ändra på mig har han misslyckats på samtliga. Jag har mina vanor och sätt och är jag opraktisk bortom allt förnuft. För att komma till hissen måste man gå nedför en trappa. Jag går ut i strumplästen, trycker på hissknappen och sätter på mig skorna. Jonas tycker att ingen vettig människa gör så, säger Mark Levengood.

Kärleksreceptet – humor, humor och förolämpningar

För ett par veckor sedan gästade paret även TV4:s Nyhetsmorgon för att prata om deras nya podcast Hemma hos Mark och Jonas, och i samma veva avslöjade de att hemligheten bakom det lyckade äktenskapet är humor. Men även...

– Och att kunna ta förolämpningar. Vi är otroligt grova i munnen mot varandra, och sen skrattar vi. I en värld som är så lättkränkt så tror jag att det är en välsignelse att höra två killar kalla varandra....,säger Jonas Gardell utan att hinna avslöja just vilket ord innan Mark Levengood snabbt avbryter sin make.

– Ge nu inte något exempel, nu är vi på tv, säger Mark Levengood.

LÄS MER:

Annons