Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

25-åringen: Jag förstörde mitt utseende med fillers

29 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Med de hårda skönhetsidealen är det lätt att känna att man inte duger som man ser ut.
Kylie Taylor började använda fillers och botox redan vid 20 års ålder för att se ut som ett Instagram-filter – och nu ångrar hon sig.
– De vill bara ha pengar och de förstör ens utseende, säger hon om skönhetsindustrin, skriver The Sun.
Annons
TV: 10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingreppBrand logo
TV: 10 Hollywoodstjärnor som säger nej till skönhetsingrepp

I dagens samhälle med snäva ideal och en omfattande utseendefixering är det lätt att få komplex och tro att man inte är fin som man är.

25-åringen Kylie Taylor började redan vid 20 års ålder använda sig av botox och fillers för att se så perfekt ut som möjligt – något hon ångrar nu. I ett klipp på Tiktok visar hon upp före- och efterbilder på hur hon ser ut med de insprutade preparaten, och menar att de har gjort att hon ser äldre ut än hon är, snarare än tvärtom.

”Jag ser tio år äldre ut och så svullen och konstig”, skriver hon, och kallar sig själv för ”kuddansikte”.

Kylie planerar nu att lösa upp sina fillers för att få tillbaka sitt vanliga utseende. I ett annat klipp på Tiktok, som The Sun tagit del av, konstaterar Kylie Taylor att hon känner sig lurad av skönhetsindustrin.

Annons

– Jag är 25 år nu. Första gången jag gjorde fillers var det i läpparna och jag gjorde det vid 20 års ålder eller något sådant. Grejen är att industrin bryr sig inte om din ålder – de vill bara ha pengar och de förstör ens utseende. De bryr sig inte så länge som de får pengar, säger hon i ett klipp och fortsätter:

– Jag började fixa saker i mitt ansikte för några år sedan, jag tror jag var 22 eller 23 år, vilket är alldeles för ungt – men ingen sa emot mig.

Chocken över ingreppen

I kommentarerna är det många som konstaterar att 25-åringen fortfarande ser ung ut, men att de är chockade över att hon började med fillers och botox vid så ung ålder.

”Herregud så ung”, säger en person.

”Jag kan inte förstå att folk vid 25 års ålder och under gör detta. Vi börjar inte ens åldras förrän vid 25”, skriver en annan.

”Jag tycker inte du behöver något av det där vid din ålder, folk idag låter sig inte ens växa i sina egna ansikten”.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Se också: 7 kändisar som började sina karriärer som Fröken SverigeBrand logo
Se också: 7 kändisar som började sina karriärer som Fröken Sverige
Annons