Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

3 heta frisyrtrenderna i vinter: ”Bättre än botox”

30 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
frisyrer trend dam 2023

En trendig frisyr kan ge hela ens look ett ordentligt lyft, och göra att man känner sig snyggare än någonsin.
Här är vinterns tre trendigaste frisyrerna som gör att man ser riktigt fräsch och stylish ut.
”Bättre än botox”, skriver modemagasinet In Style om en av trenderna.

Annons
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem självaBrand logo
Se kändisarnas värsta frisyrer – enligt dem själva

Att klippa en ny frisyr kan ge ens utseende en riktig boost, och göra att man känner sig snyggare, fräschare och inte minst trendigare än någonsin. Det torra och slitna rensas bort, och genom att välja en frisyr som passar ens ansiktsform och som fyller funktionerna du vill att frisyren ska ha kommer du vara nöjdare än någonsin med ditt nya hår.

Modemagasinet In Style skriver om tre heta frisyrtrender i vinter som gör att man ser fräschare ut än någonsin, på grund av de smickrande formerna. Spana in och inspireras!

Annons

Kort page

Pagen är en riktig frisyrklassiker, som dessutom alla är snygga i. I vinter bärs pagen lite kortare än annars. Topparna, som antingen är raka eller trubbiga, slutar omkring hakan och käklinjen, snarare än att landa på axlarna. Frisyren framhäver snyggt dina kindben, och ger en härligt ungdomlig look. Den fräscha frisyren gör att vem som helst kan känna sig som en riktig trendsetter!

Gardinlugg

Den svepande gardinluggen har varit trendig de senaste åren, och håller även i vinter. Luggen, som går ner i pannan och mjukar upp ansiktsformen, kallas för ”bättre än botox” av In Style. Populär hos modeller som Heidi Klum och Caroline de Maigret är frisyren ett perfekt sätt att ge liv åt ansiktet, då den döljer det man kanske är mindre nöjd med och framhäver annat. Gardinlugg matchas oftast med ett längre svall, men fungerar absolut till en kortare page också.

Hilary Duff rockar gardinlugg.

Mjuka lager

Mjuka lager, eller layered cuts, gjorde en comeback under hösten, och är en väldigt smickrande och enkel frisyr för den som har lite längre hår, åtminstone ner till axlarna. Frisyren ger platt och trist hår lite mer volym och liv. En som valt den här frisyren är alltid lika stilsäkra Julia Roberts, som stylar håret i mjuka vågor.

Julia Roberts mjuka frisyr är både vacker och smickrande.
Annons