Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

7 hårfärger som är trendiga i vinter

28 nov, 2022 
AvJosefin Westin
Färg på hår som är trendigt i vinter
Chai Blonde, röd velvet-tårta och kryddig äppelkanel.
Här är 7 av vinterns hetaste färger på håret.
Annons
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeoversBrand logo
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

Vid vinterns intåg brukar de flesta av oss investera i nya ytterkläder. För andra betyder säsongsbytet att det är dags för en ny färg på håret. Om du har slut på idéer kommer här ett fyrverkeri av färger att välja mellan i vinter.

Här är de sju trendigaste färgerna på håret i vinter.

1. Chai Blonde

Färgen Chai Blonde är en fantastisk blond hårfärgstrend just nu. Den här nyansen skapar en solkysst effekt med en osynlig utväxt och inga markerade rötter. Be om din frisör om strandglödande balayage-slingor och en glans. Lämna kvar lite värme från din naturliga hårfärg och glansen kommer att tillföra fukt och beiga toner uppepå.

2. Röd velvet-tårta

Röd velvet-tårta är en djupröd färg på hår som är perfekt för vinter och höst och speglar de röda löven, äpplen och juldekorationer som finns överallt den här tiden på året.

3. Dyr brunett

Sedan i höstas har vi sett denna glansiga nyans öka i populäritet och den kommer inte att tappa fart under de kallare månaderna som kommer. För att uppnå looken, be din frisör om en blandning av slingor och så kallade ”lowlights” för att ge ditt hår dimension och glans till den härliga färgen.

Annons

4. Djup bourgogne

En rik vinröd färg på håret är ett särskilt bra alternativ för brunetter som vill lägga till lite livlighet och krydda till sin hårfärg. För att behålla färgen hemma, använd skonsamt återfuktande schampo för att öka fukten och skydda färgen från att blekna i förtid innan din nästa färgning.

5. Kryddig äppelkanel

En annan nyans av rött att överväga är denna kopparröda färgen. Det är en svårslagen färg som kommer att hålla under hela vintern. Tips, ha en färgavsättande glans eller balsam tillhands eftersom denna färg tenderar att blekna snabbt.

6. Mörkt läder

Likt patinan på din favoritväska har denna look gott om glans och en subtil färgvariation. Nyckeln är att behålla de ljusare tonerna runt omkretsen så att den verkligen fångar ljus.

7. Svampbrun

Tänk, mjuka, jordnära bruna toner som varken är för svala eller för varma.

Källa: Purewow

Annons