Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

5 bästa hårinpackningarna i höst

02 sep, 2021 
Med nya smarta inpackningarna kan du ge även ett trött och slitet hår fint lyft på bara några minuter. Här är favoriterna just nu som fixar allt från härlig glans och skön studs till bättre styrka och noll friss.
Annons
Kändisarna som varit både blondiner och brunetterBrand logo
Kändisarna som varit både blondiner och brunetter
Hårinpackningen Leave-in Molecular Repair Mask från K18.
Annons

Leave-in Molecular Repair Mask, K18

Betyg: 5

Årets mest hyllade kur används efter djuprengörande schamponering och ska sedan sitta kvar i håret. Du ska också låta bli håret i fyra minuter innan du börjar styla och fixa. Fyra tillfällen i rad rekommenderas, efter det har håret blivit betydligt studsigare, starkare och i princip frissfritt då den speciella molekylen som ingår återställer skador på stråna.

Pris: Ca 149 kr/5 ml.

Hårinpackningen Fructis Banana Hair Food från Garnier.

Fructis Banana Hair Food, Garnier

Betyg: 5

Annons

En budgetpärla med sött och somrigt banandoftande innehåll. Den krämiga och nästan helt naturliga formulan gör torrt hår mjukare, starkare och slätare. Den kan dessutom användas på flera sätt. Förutom som mask fungerar den fint både som balsam och leave-in, men tänk då bara längderna.

Pris: Ca 89 kr/390 ml.

Här hittar du Fructis Banana Hair Food (reklamlänk) från Garnier.

Hårinpackningen Violet Pigments Silver Masque från Continu

Violet Pigments Silver Masque, Continu

Betyg: 4

Ett snabbt och smidigt sätt att bli kvitt trista gultoner på blonda och grå strån. Förutom de neutraliserande lila pigmenten ingår hyaluronsyra, sheasmör, äppelolja och solrosolja som gör håret både mjukare och glansigare. Formulan är otroligt krämig och doften fruktigt blommig men det hade gärna fått vara ett snäpplock i stället för skruvkork.

Annons

Pris: Ca 199 kr/125 ml.

Här hittar du Violet Pigments Silver Masque (reklamlänk) från Continu.

Hårinpackningen Chronologiste Masque Intense Régénérant från Kérastase.

Chronologiste Masque Intense Régénérant, Kérastase

Betyg: 4

En riktig lyxkur för skört, torrt och moget hår. Det rika innehållet är en dröm att använda då det doftar ljuvligt och mixen av hyaluronsyra, ceramider, lipider, goda bakterier och E-vitamin ger massor av näring och fukt till håret. Det stärker stråna men gör också gott för hårbotten. Prislappen drar ner betyget en smula.

Annons

Pris: Ca 570 kr/200 ml.

Hårinpackningen Curl Elongator Conditioning Cream från Living Proof.

Curl Elongator Conditioning Cream, Living Proof

Betyg: 4

En underbar leave in-behandling som arbetas in i riktigt krulliga och krympta trassel för att lätt kunna kamma igenom och sedan njuta av studsigare, glansigare, lyxigare och mer definierade lockar, direkt men också på sikt. Här finns inga silikoner, i stället jobbar man med djupt återfuktande och mjukgörande ingredienser.

Pris: Ca 315 kr/100 ml.

Här hittar du Curl Elongator Conditioning Cream (reklamlänk) från Living Proof.

Feminas skönhetsredaktör tipsar!

Var noga med att krama ur så mycket vatten du kan efter schamponeringen så att håret verkligen ska kunna ta till sig ingredienserna i din inpackning.

Annons