Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Fem snyggaste färgerna att måla naglarna i till hösten

31 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Det är dags att göra naglarna redo för hösten – efter en sommar med avskavda pasteller eller inget nagellack alls suktar vi efter snygga fingertoppar.
Här är de fem trendigaste nagellacksfärgerna att inspireras av i höst!
Annons
Så får du starkare naglar – fem tipsBrand logo
Så får du starkare naglar – fem tips

Sommaren må ha varit både lång och härlig, men när det kommer till mode och skönhet är hösten svårslagen. Med kallare vindar kommer snygga outfits, krispigt nyklippta frisyrer, eleganta sminklooks – och perfekta naglar. Efter månader av slarvigt avskavt sommarlack, eller helt bara naglar, är vi nu redo för fräscht manikyrerade naglar.

Många har sin egen signaturfärg på naglarna – kanske fransk manikyr, svart eller klassiskt rött – medan andra föredrar att anpassa sig efter säsong och trender. Här är de fem trendigaste färgerna att ha på naglarna i höst!

Annons

Mystiskt blått

Hösten är ofta synonymt med mustigt röda och orangea färger, men i höst ser vi hur olika nyanser av blått är på tapeten – oavsett om du väljer en midnattsblå eller kornblå nyans.

Skogsgrönt

Gröna naglar har varit inne hela året! Under sommaren såg man neonfärgade naglar och elektriskt slimegröna nyanser, och i höst har man letat sig in i skogarna. Naturnära gröna färger i toner som mossa, gran och salvia är heta när dagarna blir kortare.

Annons

Neutrala nudes

Neutrala naglar är alltid snyggt – året runt, alla år. Men i höst är vi extra sugna på naglar i olika nyanser av nude. Välj en färg nära din egen hudton, och gärna ett lack som inte är särskilt täckande för en extra naturlig look. På så sätt kommer naglarna passa till vad du än väljer att klä dig i under hösten.

Annons

Lyxigt lila

Att måla naglarna mörkt är en självklarhet för många under höstmånaderna, och om helsvart inte känns som färgen för dig, så är mörklila naglar lika effektfullt men inte lika drastiskt. Färger med varma undertoner är mer smickrande på de flesta hudtoner – testa en vacker plommonlila eller en lila som är så mörk att den kan misstas för svart.

Coolt kaffe

Den här trenden går hand i hand med de neutrala nude-färgade naglarna. I höst satsar många på naglar i alla nyanser av kaffe – från en ljust mjölkig latte, till en mörk stark espresso. Det är också snyggt att måla naglarna i olika nyanser, så att de blir mörkare och mörkare för varje finger.

Källa: Nylon.

Annons