Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

5 bästa peel pads på marknaden

14 dec, 2023 
AvJessica blockström hember
Bästa peel pads.
Vill du fräscha upp huden snabbt, få bort skrufs på ytan, locka fram lyster och samtidigt få cellerna att jobba bättre är ett snabbt svep med en syrapreppad servett en bra hjälp. Här är fem fina alternativ att kika på.
Annons
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hyBrand logo
Fem favoriter från Femina: smink för mogen hy

Skinrise Morning Glow

Exuviance

Skinrise Morning Glow från Exuviance.
Skinrise Morning Glow från Exuviance.

Snälla pads med den milda PHA-syran som knappt exfolierar alls och därför passar även känslig hud. Man har fyllt på generöst med serum och i det finns även extrakt från gurka och eukalyptus, du får massor av fukt, fräsch lyster och en piggare känsla till huden. Svep på i morgonrutinen och du har en riktigt bra grund att lägga makeup på. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Advanced Retinol + Ferulic Overnight Texture Renewal Peel

Dr Dennis Gross

Advanced Retinol + Ferulic Overnight Texture Renewal Peel från Dr Dennis Gross.
Advanced Retinol + Ferulic Overnight Texture Renewal Peel från Dr Dennis Gross.

Filtpads dränkta i mirakelserum gjort på bland annat bakuchiol, retinol, trollhassel, centella asiatica och ferulinsyra. Sveps över ansikte och hals, runt ögon och läppar, någon gång i veckan. Dyr investering men förutom lyxglow när du vaknar ger behandlingen synbart bättre spänst, finare struktur och jämnare ton på sikt. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

Bio-Dermabrasion Peeling Wipes

Beauté Pacifique

Bio-Dermabrasion Peeling Wipes från Beauté Pacifique.
Bio-Dermabrasion Peeling Wipes från Beauté Pacifique.

Serumdränkta och prisvärda pads där du kan välja att stryka med en grövre eller mjukare sida, perfekt för dig som vill anpassa exfolieringen efter hudens dagsform. Du blir direkt av med döda hudceller som annars ger matt och grå ton och på sikt förfinas strukturen. Innehåller godsaker som mandelsyra, gluconolactone och salicylsyra. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Complexion Renewal Pads

ZO Skin Health

Complexion Renewal Pads från ZO Skin Health.
Complexion Renewal Pads från ZO Skin Health.

Pads med våfflad yta och serum bestående av glykolsyra, salicylsyra och urea tillsammans med en rad olika växtextrakt. Kombinationen tar bort döda hudceller på ytan, ser till att porerna städas rent och ger faktiskt även en återfuktad effekt. Huden känns fräschare och finare. När du öppnar burken luktar det ganska starkt av alkohol men det avdunstar snabbt.

Annons

Pris: Ca 645 kr/60 st.

Vit C Brightening Cleansing Pads

Rodial

Vit C Brightening Cleansing Pads från Rodial.
Vit C Brightening Cleansing Pads från Rodial.

Mjuka pads där serumet består av c-vitamin, glykolsyra, mjölksyra och salicylsyra. Rekommendationen är att använda dem morgon och kväll för mer långsiktig effekt på pigmenteringar men du kan också ha dem till punktinsats när du snabbt vill se en klarare och fräschare lyster i spegeln. Dra åt locket ordentligt för att förhindra att serumet dunstar. Se mer och köp dem här (reklamlänk).

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons