Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: FrisyrerHudvårdHårtipsBäst i testSminktipsNageltrender

Skönhetsredaktören: Här är finaste röda läppstiften till nyårsafton

23 dec, 2020 
Rött på läpparna kan förvandla din look på några sekunder, ge bättre studs i stegen och är lika snyggt till jeans och t-shirt som till festklänning. Här är mina fem favoriter just nu!
Annons
Fem byxor som kommer trenda 2021Brand logo
Fem byxor som kommer trenda 2021
Rouge a Levres Satin i Goldie Red, Gucci

1 Rouge à Lèvres Satin i Goldie Red, Gucci

Betyg: 5.

Krämig formula och härligt intensiv klassiskt röd färg i super­glamorös förpackning. Det här är lyx rakt igenom, från den silkeslena finishen som gör läpparna mjuka och ger jämnare yta till hållbarheten – det här läppstiftet sitter snyggt i timmar.

Pris: Ca 390 kr/4 ml.

Rouge Pur Couture the Slim i Rouge Paradoxe, YSL

2 Rouge Pur Couture the Slim i Rouge Paradoxe, YSL

Betyg: 5.

Annons

Perfekt designat stift för att få färgen exakt där du vill. De intensiva pigmenten ger en nästan overkligt lysande effekt trots att finishen är matt och den här nyansen mustigt röd. Det gör att läpparna ser fylligare ut än med traditionellt matta produkter. Färgen rör sig inte ur fläcken förrän du tar bort den med rengöring.

Pris: Ca 400 kr/2 g.

Love Me Lipstick i E for Effortless, Mac Cosmetics.

3 Love Me Lipstick i E for Effortless, Mac

Betyg: 4.

Med sin unika arganberikade och återfuktande gelformula är det här läppstiftet mycket lättmålat, även ett snabbt svep på stan utan spegel blir snyggt och det märkliga är att det knappt känns att man har något på läpparna. Varje lager blir väldigt tunt men ger ändå täckande färg med snygg glans och det nöts bort ­väldigt jämnt.

Annons

Pris: Ca 210 kr/3 g.

Latex Fever i Red, Linda Hallberg

4 Latex Fever i Red, Linda Hallberg

Betyg: 4.

Krämig, flytande ­gelformula fullmatad med klara pigment. Lite klistrig på men finishen är en riktigt häftig ­vinylliknande party­glans à la 80-tal. Det går att måla på direkt med applikatorn om du är stadig på handen. För oss andra är tipset att använda läppensel och grunda med penna för vägledning och kniv­­skarp finish.

Pris: Ca 279 kr/5,5 ml.

Här hittar du Latex Fever i Red (reklamlänk) från Linda Hallberg.

Colour Elixir Soft Matte i Faded Red, Max Factor.

5 Colour Elixir Soft Matte i Faded Red, Max Factor

Betyg: 3.

Annons

Flytande läppstift som blir likt ett fjäderlätt puder och ger en mjukt matt finish utan att läpparna krymper ihop. Skumapplikatorn gör det lätt att få på plats, färgen håller sig jämn och konturen sitter som tatuerad tills du sminkar av dig.




Pris: Ca 139 kr/4 ml.

Skönhetsredaktören tipsar!

När du applicerar din ögoncreme, passa på att lägga lite av den runt läpparna också för att hålla huden där plump och mjuk.

Läs mer:

Annons